- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ДНЕВНИК :)) [vol. 2]
Тук предлагам всички да напишем как украсяваме дневниците си какво рисуваме и пишем в тях (например стихотворения цитати) и всевъзможни други. Също така можете да кажете в каква тетрадка са. Хайде вие сте![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Аз във моя си пиша някои стихотворения - мои (малко са понякога ме хваща музата) рисувам и залепям картинки от списанията. Дневника ми е в една дебела тетрадка малък формат с твърди корици. Лилава
![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Нямам дневник преди като имах беше най-обикновенна тетрадка малък форматИ пишех само случките от деня
![]()
Малък формат, твърди корици .. пиша само когато имам време. Понякога рисувам разни измислици , понякога не. Всичко зависи от това в какво настроение съм.
имам един...
един дебеел тефтер е
в него си пиша някакви по интересни случки, но се случва рядко.
Eeeм аз имам един розов тефтер отпред с кученце и коте,твърди корици и сърчице катинар ии преди пишех само определени неща,ся...![]()
кефи ме темата.
един вид ме вдъхновява ^
таа..аз си лепя снимки ..от списания.
рисувам си.
пиша примерно като бележки,цитати,любими групи,книги бла..
неща на квато тема ме радва ^
лепя някви яки неща ^
пиша си кво ли не (:
яко е,ама ме мързи да си водя.
в момента нямам (имах.) ..но ще си купя .
йей![]()
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
^^ О, и аз мисля да си купяЩе пиша предимно стихотворения и ще залепям картинки отговарящи на самото стохотворение
![]()
Мисля да е с твърди корици, малък формат.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Моя си го имам от 2007, но не пиша всеки ден.Само като трябва да си излея някъде чувствата.Малък формат, с твърди корици и ластиц на Пука е (тогава това съм харесвала )Рисувам си, лепя си, пиша мои стихове,цитати от песни, случки от деня..Като другарче в самотните дни![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Мояя е от 2008, корицата му е мноого шарена, с катинарче. Обикновено пиша, само по - интересните неща. Иначе, ако нарисувам нещо по - хубаво понякога го залепям. Също така имам и на приятелки рисункии и разни писаници
![]()
Моят е малък формат (твърди корици) с някакъв залез отпред. Не съм рисувала, нито лепила в него. Само си изливам понякога чувствата, като се съберат в повечко.
Цитати и такива неща също нямам.
И спря да се върти за миг земята..