- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да ме забележи ?
Ще ти кажа нещо наистина е тъпо да пропушваш и пиеш ... ДА ти кажа и аз съм така само че обратното моя не харесва пушенето и мрази момичета особено да пият ... разбирам те но ако не си струва после ще съжаляваш ...![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Първоначално написано от chereshkaa
Ми чесно казано той е най-хубавия от компанията му и ако тръгна да се закачам или флиртувам с тях.. те ша го вземат на сериозно можеби
Но утре на даскало ако се престраша може да врътна 2,3 погле да някоя въздушна целуфка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той харесва такива такива момичета-купонджиики дето пушат и пият и аз за тва се бях съгласилаПървоначално написано от LoWePinK
![]()
Утре ако те вълнува щи разказвам...,ако стане нещо щото с моето притиснение и вълнение... нз как ще успеяПървоначално написано от britzy
Някой беше написал няколко примера за държанието на момче когато харесва дадено момиче. Добре, но не търси тези неща след като те е виждал един-два пъти или даже не сте си говорили! А пък ако е от най-готините момчета на училището, най-вероятно се е научил да не се издава толкова лесно, за това не се притеснявай ако не виждаш такива действия от негова страна, в началото поне. За да те забележи трябва да си най-красивата от групата. Трябва да се обличаш в дрехи, които ти подчертава силните страни (Яки цици, готин задник, готини крака и т.н.) Грима е много очевиден и не ни действа много положително на нас момчетата, така че не прекалявай. Бели дълги ботуши, черни прилепнали дънки или някакви панталони да ти стоят добре, черна горница, бял колан около кръста ти (в/у чената горница), косата ти да е с бяла диадема. Ако не си брюнетка, ето ти идея за нов имидж, пребоядисай се! Не се притеснявай да ползваш кремове за лице,крака,ръце, кожа и т.н. Лицето ти трябва да е чисто, гладко и без пъпки. Отстрани всички косми освен тези на главата ти! Няма лошо и да спестиш пари за повечко дрехи! Мале до утре мога да пиша, но прекалявам вече. Косата да ти е дълга до раменете и отпусната. Отделяй време на косата ти, докато тя не започне да изглежда перфектна!
Нов имидж не се създава за един ден, отнема месеци, години и така нататък. Важното е да го правиш за себе си, а не за други момчета. Естествено примера, който ти дадох горе не е задължителен за теб, но ти дадох представа.
п.с. Не се дръж като лигла, не квичи, не се лигави с приятелките си, много ни дразни. Също така не заеквай утре и покажи самочувствие (Но не от селски тип)
едит: Забравих за ръцете. Трябва да изглеждат нежни, а не груби като на мъже. Също така към описанието ми може да добавиш бял лак и някакви бели обици
Първоначално написано от fc
Не се притесняваи,даде ми чудесни идеи,но той къв е отнесен няма да забележи и не е мн популярен в даскалото в смисъл е някъв тих и мен тва ме радва!
Но няма да забележи новия ми имидж тъй като не сме се запозна ли и не съм единствената красива а има и още много конкуреция,но другите момичета се стремят към ''звездите'' така да ги наречем.
А това момче е точно моя тип-тих,сладък,чаровен...
Но за сега се стремя към запознаството,а пък после ако се увлека още повече... може и да използвам идеите,които ми даде!
И все пак ти благодаря!
пп: Мисля,че трябва да си придам малко повече самочуствие,щото в последно време съм мн затворена...
Еее къде откара коня в калта ве ФЦ,чеки момичето първо да придобие самочувствие,да се запознаят,да се сближат,че тогава да се докарва,ти пааа некфи странни разбирания имаш ддз,всеко момче е различно за тва не ги обобщавай в едно ,че става тъпо
А относно момичето-пиши неска 2/3 реда какво се случи![]()
Ми чесно казано... не мина изобщо поплан!![]()
![]()
Видях г0 1,2 пъти и втория път беше много близа до мен,но... аз нямах тая смелост да се обърна към него,а направих точно обратното завартях се с гръб към него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
после ми стана мноу криво и сечуствах адци тъпо...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ee нищо,де то не става отведнъж има и утре,ама не отлагай многоПървоначално написано от hristova1
![]()
Първото впечатление определя всичко.Първоначално написано от britzy
@Hristova1, ако си седиш момчето няма да дойде и да се запознае с теб, тъй като ти него харесваш! Друг вариянт е просто се включваш в разговора и след няколко минути вече си говорите и няма да има нужда да се запознаваш и няма да изглеждаш отчаяна![]()
@Hristova1, ако си седиш момчето няма да дойде и да се запознае с теб, тъй като ти него харесваш! Друг вариянт е просто се включваш в разговора и след няколко минути вече си говорите и няма да има нужда да се запознаваш и няма да изглеждаш отчаяна[/quote]
С удоволствие бих се ключила в разговора им,но нямам повод да отида при него...
Усмихни му се и му кажи здрасти. Повярвай ми няма да те одреже, даже ще ти отговори и ще се усмихне и той!
Ми до колкото съм чула той е някъв студен към някои хора и "Здрастито" може да се окаже неуместно!Първоначално написано от fc
![]()
А и нямам т'ва самочуствие или не съм толкова отворена,че да му го кажа!
Искам запознанството ни да бъде спонтано , например някоя фр да ме запознае с него и да ме хване неподготвена така и аз и той ще бъдем изненадани !![]()
Тва с фрто нали ти казах че е нож с две остриета,ама ддз,требва по някъф начин да стане,но не се сещам вече наистина,просто ако е писано ,ще станеПървоначално написано от hristova1
![]()
Мойте фр са мн стабилни и мога да разчитам на тях за т'ва им се доверявам.
Но маи вече започва да ми омръзва тоя филм...
К'во ли не направих да ме забележи и резултат-никакъв!
![]()
![]()
![]()
Вече съм на ръба да се откажа...!
Проявих достатъчно търпение,дадох сичка ама... нищо!
Имам още малко търпение поне до края на седмицата ще се опитам да се запознаеме.
А грешката беше моя,щото отдавна трябваше да се запознаем,но аз все отлагах.
Вече незнам к'во да правя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужасно съм объркана!!!
По дяволите отиди и направи това което ти казах! Стига си се оправдавала като малка лигла, ще действаш или ще хленчиш? Никой не си е хванал гадже с хленчене.
мноЛ си зле.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
[quote="l0lz"]мноЛ си зле.[/
Мерси! И ти същ0!
Като неме забелязва аз кво да отида и да му се натискам ли?Първоначално написано от fc
Ми представиси,че ме отреже аз да се праа,че неми пука...![]()
Точна т'ваа и ще направя! Утре може да преодолея страха си...Първоначално написано от silky92
![]()
Напомни ми на една бивша съученичка все така отлага ли,отлагали,разгеле накрая се запозна с момчето-а па после дори здрасти не си казваха![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
Ми сиг0рно и при мен ще стане така...
А как се запознаха ? Тя притесняваше ли се като мен?![]()
Охх връщам се преди 5 г.Първоначално написано от hristova1
-значи бехме 7 клас те така като теб,и бехме 4 момичета и си бехме набелязали едни "батковци" 9 клас
ии тя харесваше единият,издокарваше се ,грим а,у,само че беше малко дибела
ии една фр.мноо добра моя един път зимата бехме 2ра смяна и беха 2те навън и видели тоя,който едната харесва и другата я запознала с него,да притесняаше се,ама после нищо не си казваха
![]()
Сигорно и при мен ще стане така![]()
Мерака е до като се запознаем а после сигорно няма да ми пука!
Но искам да се запознаем така,че и двамата да бъдем изненадани иначе ако аз го чакам да доиде когато го извика тая фр дето може да ни запознае веднага ще си помисли,че га харесвам...
Маи вече и аз незнам к'во искам...![]()
![]()