.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Ще ти кажа нещо наистина е тъпо да пропушваш и пиеш ... ДА ти кажа и аз съм така само че обратното моя не харесва пушенето и мрази момичета особено да пият ... разбирам те но ако не си струва после ще съжаляваш ...
    Yeah the bad boys are always catching my eye
    I said the bad boys are always spinning my mind**

[h] Мартиии [h]

Цитирай Първоначално написано от chereshkaa
    Цитирай Първоначално написано от hristova1
    Цитирай Първоначално написано от chereshkaa
    Добре ти знаеш, че той не те харесва и няма интерес към теб?Тогава не го занимавай мн мн ... намери си друг ...
    Той е точно моя тип и едва ли ще намеря нещо по-добро от тва!
    Харесвамго от прекалено мн време и някакси съм свикнала с него...
    За сега искам поне да се заповнаеме,упознаем,пофлир туваме (поне от моя страна) пък на там ще му мисля...
    Да обаче ..така както го описваш ...ако тръгнете все пак той рано или късно ще те нарани ..
    а по тфа как да те забележи-прически,грим,флиртовете с други момчета от неговата компания също вършат работа

Ми чесно казано той е най-хубавия от компанията му и ако тръгна да се закачам или флиртувам с тях.. те ша го вземат на сериозно можеби
    Но утре на даскало ако се престраша може да врътна 2,3 погле да някоя въздушна целуфка

Цитирай Първоначално написано от LoWePinK
    Ще ти кажа нещо наистина е тъпо да пропушваш и пиеш ... ДА ти кажа и аз съм така само че обратното моя не харесва пушенето и мрази момичета особено да пият ... разбирам те но ако не си струва после ще съжаляваш ...
    Той харесва такива такива момичета-купонджиики дето пушат и пият и аз за тва се бях съгласила

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Хей радвам се че помогнах,дори ии малко,надявам се всичко да потръгне,стискам палци успееех
    Наистина ми даде много идеики и примери благодаря още веднъж!
    Утре ще видим кво ще стане дано да мине както си го представям,от каде да знаеш може да се престраша и да направя първата крачка...
    Дано,ще се радвам всичко,което те посъветвах да покаже резултати,не се страхувай,смело
    Утре ако те вълнува щи разказвам...,ако стане нещо щото с моето притиснение и вълнение... нз как ще успея

Някой беше написал няколко примера за държанието на момче когато харесва дадено момиче. Добре, но не търси тези неща след като те е виждал един-два пъти или даже не сте си говорили! А пък ако е от най-готините момчета на училището, най-вероятно се е научил да не се издава толкова лесно, за това не се притеснявай ако не виждаш такива действия от негова страна, в началото поне. За да те забележи трябва да си най-красивата от групата. Трябва да се обличаш в дрехи, които ти подчертава силните страни (Яки цици, готин задник, готини крака и т.н.) Грима е много очевиден и не ни действа много положително на нас момчетата, така че не прекалявай. Бели дълги ботуши, черни прилепнали дънки или някакви панталони да ти стоят добре, черна горница, бял колан около кръста ти (в/у чената горница), косата ти да е с бяла диадема. Ако не си брюнетка, ето ти идея за нов имидж, пребоядисай се! Не се притеснявай да ползваш кремове за лице,крака,ръце, кожа и т.н. Лицето ти трябва да е чисто, гладко и без пъпки. Отстрани всички косми освен тези на главата ти! Няма лошо и да спестиш пари за повечко дрехи! Мале до утре мога да пиша, но прекалявам вече. Косата да ти е дълга до раменете и отпусната. Отделяй време на косата ти, докато тя не започне да изглежда перфектна!
    Нов имидж не се създава за един ден, отнема месеци, години и така нататък. Важното е да го правиш за себе си, а не за други момчета. Естествено примера, който ти дадох горе не е задължителен за теб, но ти дадох представа.
    п.с. Не се дръж като лигла, не квичи, не се лигави с приятелките си, много ни дразни. Също така не заеквай утре и покажи самочувствие (Но не от селски тип)
    едит: Забравих за ръцете. Трябва да изглеждат нежни, а не груби като на мъже. Също така към описанието ми може да добавиш бял лак и някакви бели обици

Цитирай Първоначално написано от fc
    Някой беше написал няколко примера за държанието на момче когато харесва дадено момиче. Добре, но не търси тези неща след като те е виждал един-два пъти или даже не сте си говорили! А пък ако е от най-готините момчета на училището, най-вероятно се е научил да не се издава толкова лесно, за това не се притеснявай ако не виждаш такива действия от негова страна, в началото поне. За да те забележи трябва да си най-красивата от групата. Трябва да се обличаш в дрехи, които ти подчертава силните страни (Яки цици, готин задник, готини крака и т.н.) Грима е много очевиден и не ни действа много положително на нас момчетата, така че не прекалявай. Бели дълги ботуши, черни прилепнали дънки или някакви панталони да ти стоят добре, черна горница или какво и да е, бял колан около кръста ти (в/у чената горница), косата ти да е с бяла диедема. Ако не си брюнетка, ето ти идея за нов имидж, пребоядисай се! Не се притеснявай да ползваш кремове за лице,крака,ръце, кожа и т.н. Лицето ти трябва да е чисто, гладко и без пъпки. Отстрани всички косми освен тези на главата ти! Няма лошо и да спестиш пари за повечко дрехи! Мале до утре мога да пиша, но прекалявам вече.

Не се притесняваи,даде ми чудесни идеи,но той къв е отнесен няма да забележи и не е мн популярен в даскалото в смисъл е някъв тих и мен тва ме радва!
    Но няма да забележи новия ми имидж тъй като не сме се запозна ли и не съм единствената красива а има и още много конкуреция,но другите момичета се стремят към ''звездите'' така да ги наречем.
    А това момче е точно моя тип-тих,сладък,чаровен...
    Но за сега се стремя към запознаството,а пък после ако се увлека още повече... може и да използвам идеите,които ми даде!
    И все пак ти благодаря!
    пп: Мисля,че трябва да си придам малко повече самочуствие,щото в последно време съм мн затворена...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Еее къде откара коня в калта ве ФЦ,чеки момичето първо да придобие самочувствие,да се запознаят,да се сближат,че тогава да се докарва,ти пааа некфи странни разбирания имаш ддз,всеко момче е различно за тва не ги обобщавай в едно ,че става тъпо

А относно момичето-пиши неска 2/3 реда какво се случи
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Ми чесно казано... не мина изобщо поплан!
    Видях г0 1,2 пъти и втория път беше много близа до мен,но... аз нямах тая смелост да се обърна към него,а направих точно обратното завартях се с гръб към него после ми стана мноу криво и сечуствах адци тъпо...

Град
    Ми чесно казано... не мина изобщо поплан!
    Видях г0 1,2 пъти и втория път беше много близа до мен,но... аз нямах тая смелост да се обърна към него,а направих точно обратното завартях се с гръб към него после ми стана мноу криво и сечуствах адци тъпо...
    Ee нищо,де то не става отведнъж има и утре,ама не отлагай много

Еее къде откара коня в калта ве ФЦ,чеки момичето първо да придобие самочувствие,да се запознаят,да се сближат,че тогава да се докарва,ти пааа некфи странни разбирания имаш ддз,всеко момче е различно за тва не ги обобщавай в едно ,че става тъпо

А относно момичето-пиши неска 2/3 реда какво се случи
    Първото впечатление определя всичко.

@Hristova1, ако си седиш момчето няма да дойде и да се запознае с теб, тъй като ти него харесваш! Друг вариянт е просто се включваш в разговора и след няколко минути вече си говорите и няма да има нужда да се запознаваш и няма да изглеждаш отчаяна

@Hristova1, ако си седиш момчето няма да дойде и да се запознае с теб, тъй като ти него харесваш! Друг вариянт е просто се включваш в разговора и след няколко минути вече си говорите и няма да има нужда да се запознаваш и няма да изглеждаш отчаяна [/quote]

С удоволствие бих се ключила в разговора им,но нямам повод да отида при него...

Усмихни му се и му кажи здрасти. Повярвай ми няма да те одреже, даже ще ти отговори и ще се усмихне и той!

Усмихни му се и му кажи здрасти. Повярвай ми няма да те одреже, даже ще ти отговори и ще се усмихне и той!
    Ми до колкото съм чула той е някъв студен към някои хора и "Здрастито" може да се окаже неуместно!
    А и нямам т'ва самочуствие или не съм толкова отворена,че да му го кажа!
    Искам запознанството ни да бъде спонтано , например някоя фр да ме запознае с него и да ме хване неподготвена така и аз и той ще бъдем изненадани !

Град
    Ми до колкото съм чула той е някъв студен към някои хора и "Здрастито" може да се окаже неуместно!
    А и нямам т'ва самочуствие или не съм толкова отворена,че да му го кажа!
    Искам запознанството ни да бъде спонтано , например някоя фр да ме запознае с него и да ме хване неподготвена така и аз и той ще бъдем изненадани !
    Тва с фрто нали ти казах че е нож с две остриета,ама ддз,требва по някъф начин да стане,но не се сещам вече наистина,просто ако е писано ,ще стане

Мойте фр са мн стабилни и мога да разчитам на тях за т'ва им се доверявам.
    Но маи вече започва да ми омръзва тоя филм...
    К'во ли не направих да ме забележи и резултат-никакъв!

Вече съм на ръба да се откажа...!
    Проявих достатъчно търпение,дадох сичка ама... нищо!
    Имам още малко търпение поне до края на седмицата ще се опитам да се запознаеме.
    А грешката беше моя,щото отдавна трябваше да се запознаем,но аз все отлагах.
    Вече незнам к'во да правя
    Ужасно съм объркана!!!

По дяволите отиди и направи това което ти казах! Стига си се оправдавала като малка лигла, ще действаш или ще хленчиш? Никой не си е хванал гадже с хленчене.

Супер фен Аватара на l0lz
    мноЛ си зле.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

[quote="l0lz"]мноЛ си зле.[/
    Мерси! И ти същ0!

По дяволите отиди и направи това което ти казах! Стига си се оправдавала като малка лигла, ще действаш или ще хленчиш? Никой не си е хванал гадже с хленчене.
    Като неме забелязва аз кво да отида и да му се натискам ли?
    Ми представиси,че ме отреже аз да се праа,че неми пука...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Еми рискуваш и толкоз ,или ще стане или не .Ако продължаваш с тоя негативизъм и страх ,накрая единственото ,което ще стане е ,че ще съжаляваш ,че не си направила нещо

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Еми рискуваш и толкоз ,или ще стане или не .Ако продължаваш с тоя негативизъм и страх ,накрая единственото ,което ще стане е ,че ще съжаляваш ,че не си направила нещо
    Точна т'ваа и ще направя! Утре може да преодолея страха си...

Град
    Напомни ми на една бивша съученичка все така отлага ли,отлагали,разгеле накрая се запозна с момчето-а па после дори здрасти не си казваха

Напомни ми на една бивша съученичка все така отлага ли,отлагали,разгеле накрая се запозна с момчето-а па после дори здрасти не си казваха

Ми сиг0рно и при мен ще стане така...
    А как се запознаха ? Тя притесняваше ли се като мен?

Град

Ми сиг0рно и при мен ще стане така...
    А как се запознаха ? Тя притесняваше ли се като мен?
    Охх връщам се преди 5 г. -значи бехме 7 клас те така като теб,и бехме 4 момичета и си бехме набелязали едни "батковци" 9 клас ии тя харесваше единият,издокарваше се ,грим а,у,само че беше малко дибела ии една фр.мноо добра моя един път зимата бехме 2ра смяна и беха 2те навън и видели тоя,който едната харесва и другата я запознала с него,да притесняаше се,ама после нищо не си казваха

Сигорно и при мен ще стане така
    Мерака е до като се запознаем а после сигорно няма да ми пука!
    Но искам да се запознаем така,че и двамата да бъдем изненадани иначе ако аз го чакам да доиде когато го извика тая фр дето може да ни запознае веднага ще си помисли,че га харесвам...
    Маи вече и аз незнам к'во искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си