Джанкар се пише(нали питаше и за това казвам),
за двата крака ще ти идат няй-малко 6-7 тубички,около 1,40лв я взимам аз,за да я отпуснеш я сложи в едно найлонче вържи я и до пусне в нещо по дълбоко колкото да я покрие във вряла вода и я дръж така около 5-6-7мин не повече,щото после ще стане много течна,след това вътре има една шпатулка стискаш от тубичката на шпатулката мажеш на космите,лепкаш от лентичките една притискаш и
след около 30сек. дърпаш от долу на горе рязко,за да може да ти отскубне всички косми които си намазал,а не само 1-2 да хване,хваща и космите от корените,но чесно казано аз с кола маска си ги махам само н аинтимните места на краката не съм пробвала ама е много играчка,по добре с епилатора,ако ти е стар си земи нов и няма да ти накъсва,аз на краката и навсякъде другаде ги махам с епилатора само на онова място с кола маска,но имай предвид че ако си махаш от сега нататък с кола маска ще трябва да пораснат малко повечко,щото ако са много къси няма да ги хване колата маска.Айде успех ако имаш нещо да питаш което съм пропуснала,питай