Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Джанкар се пише(нали питаше и за това казвам),за двата крака ще ти идат няй-малко 6-7 тубички,около 1,40лв я взимам аз,за да я отпуснеш я сложи в едно найлонче вържи я и до пусне в нещо по дълбоко колкото да я покрие във вряла вода и я дръж така около 5-6-7мин не повече,щото после ще стане много течна,след това вътре има една шпатулка стискаш от тубичката на шпатулката мажеш на космите,лепкаш от лентичките една притискаш и след около 30сек. дърпаш от долу на горе рязко,за да може да ти отскубне всички косми които си намазал,а не само 1-2 да хване,хваща и космите от корените,но чесно казано аз с кола маска си ги махам само н аинтимните места на краката не съм пробвала ама е много играчка,по добре с епилатора,ако ти е стар си земи нов и няма да ти накъсва,аз на краката и навсякъде другаде ги махам с епилатора само на онова място с кола маска,но имай предвид че ако си махаш от сега нататък с кола маска ще трябва да пораснат малко повечко,щото ако са много къси няма да ги хване колата маска.Айде успех ако имаш нещо да питаш което съм пропуснала,питай

Ти добре ли си ?? 1 Тубичка ще стигне и за двата крака той да няма да се маже като филия с масло маже се супер тънък слой от кола маската и не се държи 30 секунди защото ще се размекне и няма нищо да отлепи !! Като сложиш отгре лепенката притискаш хубаво да няма мехурчета с въздух и е готово за дърпане.
Ми да на един приятел за двата крака отгоре до долу му отидоха 6-7 тубички