.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Повече от фен

Кола маска Jankar

стигнах до решението да си взема течна кола маска Джанкар (как е правилно Жанкар или Джанкар) правя темата за да изкажете вашите мнения от тази кола маска която си правите ръчно (говоря за тези които и я правят сами а не ходят на козметик) не искам мнения в които да ми казват иди на козметик,в моя малък град има само един козметик който не струва а и не ми се занимава, така че моля мнения само които са ползвали (Д)жанкар кола маска и да кажат хваща ли по-дебелите косъмчета или по тънките, колко пари струва , начин на употреба, колко туби да си купа за 2та крака и дали хваща с корена космите, по принцип на краката имам косми които не са тънки но с епилатора не става мъчих накъсва ги и ужасно затва прибягвам до кола маска (момче съм)! надявам се да дадете мнението си, за да знам да купя ли ефикасна ли е итн може да препоръчате и някаква друга въпреки че съм се спрял на тази (тъй като и нямам много финансови възможности да давам по 10-15 лева за кола-маска)

Супер фен Аватара на zoreto
    1 во има търсачка
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...1%EA%E0+jankar тук има всичко

Повече от фен
    все пак нека още някой си даде мението

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз съм доволна от течната. Вземи си да опиташ, не е скъпа и без това, около 2 лева е тубичката.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Re: Кола маска Jankar

Цитирай Първоначално написано от vow
    стигнах до решението да си взема течна кола маска Джанкар (как е правилно Жанкар или Джанкар) правя темата за да изкажете вашите мнения от тази кола маска която си правите ръчно (говоря за тези които и я правят сами а не ходят на козметик) не искам мнения в които да ми казват иди на козметик,в моя малък град има само един козметик който не струва а и не ми се занимава, така че моля мнения само които са ползвали (Д)жанкар кола маска и да кажат хваща ли по-дебелите косъмчета или по тънките, колко пари струва , начин на употреба, колко туби да си купа за 2та крака и дали хваща с корена космите, по принцип на краката имам косми които не са тънки но с епилатора не става мъчих накъсва ги и ужасно затва прибягвам до кола маска (момче съм)! надявам се да дадете мнението си, за да знам да купя ли ефикасна ли е итн може да препоръчате и някаква друга въпреки че съм се спрял на тази (тъй като и нямам много финансови възможности да давам по 10-15 лева за кола-маска)
    Джанкар се пише(нали питаше и за това казвам),за двата крака ще ти идат няй-малко 6-7 тубички,около 1,40лв я взимам аз,за да я отпуснеш я сложи в едно найлонче вържи я и до пусне в нещо по дълбоко колкото да я покрие във вряла вода и я дръж така около 5-6-7мин не повече,щото после ще стане много течна,след това вътре има една шпатулка стискаш от тубичката на шпатулката мажеш на космите,лепкаш от лентичките една притискаш и след около 30сек. дърпаш от долу на горе рязко,за да може да ти отскубне всички косми които си намазал,а не само 1-2 да хване,хваща и космите от корените,но чесно казано аз с кола маска си ги махам само н аинтимните места на краката не съм пробвала ама е много играчка,по добре с епилатора,ако ти е стар си земи нов и няма да ти накъсва,аз на краката и навсякъде другаде ги махам с епилатора само на онова място с кола маска,но имай предвид че ако си махаш от сега нататък с кола маска ще трябва да пораснат малко повечко,щото ако са много къси няма да ги хване колата маска.Айде успех ако имаш нещо да питаш което съм пропуснала,питай

Град
    на плажа =)

Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Джанкар се пише(нали питаше и за това казвам),за двата крака ще ти идат няй-малко 6-7 тубички,около 1,40лв я взимам аз,за да я отпуснеш я сложи в едно найлонче вържи я и до пусне в нещо по дълбоко колкото да я покрие във вряла вода и я дръж така около 5-6-7мин не повече,щото после ще стане много течна,след това вътре има една шпатулка стискаш от тубичката на шпатулката мажеш на космите,лепкаш от лентичките една притискаш и след около 30сек. дърпаш от долу на горе рязко,за да може да ти отскубне всички косми които си намазал,а не само 1-2 да хване,хваща и космите от корените,но чесно казано аз с кола маска си ги махам само н аинтимните места на краката не съм пробвала ама е много играчка,по добре с епилатора,ако ти е стар си земи нов и няма да ти накъсва,аз на краката и навсякъде другаде ги махам с епилатора само на онова място с кола маска,но имай предвид че ако си махаш от сега нататък с кола маска ще трябва да пораснат малко повечко,щото ако са много къси няма да ги хване колата маска.Айде успех ако имаш нещо да питаш което съм пропуснала,питай

Ти добре ли си ?? 1 Тубичка ще стигне и за двата крака той да няма да се маже като филия с масло маже се супер тънък слой от кола маската и не се държи 30 секунди защото ще се размекне и няма нищо да отлепи !! Като сложиш отгре лепенката притискаш хубаво да няма мехурчета с въздух и е готово за дърпане.

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa

Ти добре ли си ?? 1 Тубичка ще стигне и за двата крака той да няма да се маже като филия с масло маже се супер тънък слой от кола маската и не се държи 30 секунди защото ще се размекне и няма нищо да отлепи !! Като сложиш отгре лепенката притискаш хубаво да няма мехурчета с въздух и е готово за дърпане.
    Ми да на един приятел за двата крака отгоре до долу му отидоха 6-7 тубички

Повече от фен
    на мен са ми казвали че 1 няма да стигне но 6-7 пък ще са много предполагам 2 или 3 макс ще са добре,,до коляното ще си ги махам ане нагоре

и освен тва епилатора ми не е от най новите но не и стар , просто е браун пинсетен а те на мен не ми ба4кат просто нз кожата ми е такава трянва да пробвам с филип епилатори...но пари нямам иначе колата маска дали ще може да захване тънки косъмчета от корема ми

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Аз съм доволна от течната. Вземи си да опиташ, не е скъпа и без това, около 2 лева е тубичката.
    каква течна, топла течна или...само течна?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    каква течна, топла течна или...само течна?
    Еми отиваш в аптеката и казваш една кола маска на Джанкар течна и ще ти я дадът

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз си купих веднъж,ама нещо не ми се получи,пък и си болеше

Град
    Горна Оряховица
    Не е нормално повече от 1 тубичка за двата крака Аз краката не съм си ги обезкосмявала с кола маска от много време, но си правя на триъгълника и такава ползвам. Аз я слагам за 15-20 секунди в микровълновата, да се стопли и втечни. Идеята е да може да се намаже на възможно най-тънък слой, защото иначе не оскубва добре.

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Не е нормално повече от 1 тубичка за двата крака Аз краката не съм си ги обезкосмявала с кола маска от много време, но си правя на триъгълника и такава ползвам. Аз я слагам за 15-20 секунди в микровълновата, да се стопли и втечни. Идеята е да може да се намаже на възможно най-тънък слой, защото иначе не оскубва добре.
    ама самата тубичка ли слагаш в микровълновата аз си купих пробвах ама трябва сякаш по 2-3 на минавам едно с също място ,защотото не ми си отскубва всички.Една прятелка ми каза една друга кола маска 5 лв и утре ще проверя

според вас къде ми е грешката или просто неможе всички наведнъж
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Повече от фен
    искам да попитам като я слагам в микровълновата самата тубичка ли и за коллко време 15 сек? а иначе ако я потопя във вода колко градуса да е тая вода и колко време да държа

в някво дъдче с топла вода,ся колко дае топла колкото повече толква по добре,аз като ползвам затоплям я и си намазвам,където ще ползвам и посля пак я връщам в съда да не се стяга

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз я разтапям на духалката.
    А в микровълновата тубичката не и ли става нещо?

Искам да попитам лесно ли се борави с тая кола-маска и дали боли много

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dimeto007
    Искам да попитам лесно ли се борави с тая кола-маска и дали боли много
    Ами да,лесно се "борави"

Ако го правиш з пръв път - боли,но не е болка за умиране..Но се свиква бързо де - аз вече не усещам болка
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

мхм Ясно. Благодаря за инфото.

Повече от фен
    а като я сложа в съда с топла вода колко време я чакам да стои? кога омеква

а като я сложа в съда с топла вода колко време я чакам да стои? кога омеква
    тя се размеква бързо,като натиснеш тубичката ще разбереш.Трябва да е достатъчно топла,че да се размажа на много тънък слой

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Супер трудно е. Аз лично не мога да се оправям..

Повече от фен
    тва ли представлява течната?

да

Повече от фен
    при каква температура се съхранява шот си купих 5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си