.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София

Само при мен ли е така?

Винаги когато харесам някое момче и "тръгнем" след 1-2 дни просто се чувствам отвратително и искам да съм си сама.. само при мен ли е така? Без момче ми е най-добре, свободна съм си, правя си каквото си поискам и си излизам с когото си поискам, толкова ли е лошо??
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    million miles away (:
    Така е,защото не си влюбена в момчето. Когато си намериш специалният човек,за който си мечтала,тогава няма да ти омръзне .. Спокойно!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

подкрепям горното мнение.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    В крайна сметка нещата са такива каквито ги направиш. Дори с някой до теб пак можеш да излизаш сама.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ннннн

Незнам на колко си. Това за мен не е нормално,но има и добри страна,признавам. Само че,не ти ли е още по-гадно така.Без да обичаш,все едно незнаеш какво искаш. На мен ми трябваше време да разбера. Дано успеш ити.Успех!
    мечтата ти

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Здрасти. Не е само при теб. Скоро няма да ти е проблем.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    гр. София
    Ами не, просто се чудех дали има нещо горе-долу нормално в това. Някак си не обичам да съм зависима от някого, може би с времето нещата ще се променят, но на този етап винаги става така.. Както и да е, благодаря все пак за мненията ви!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Разглезена си...като малко дете със желаната играчка си...имаш япорадваш й се и ти става безинтересна...порасни

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Така е,защото не си влюбена в момчето. Когато си намериш специалният човек,за който си мечтала,тогава няма да ти омръзне .. Спокойно!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И аз преди бях така, ама чакай да те удари само купидончето и тогава друга песен ще запееш :P
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

А кой те задължава още от самото начало да почнеш да излизаш с него ?
    ТИ си преценяваш с кой да излизаш.Ако след време обикнеш човека с който си , ще се убедиш , че ти е най-добре да си с него , отколкото да излизаш с други и така ти сама ще искаш да излизаш само с него и няма да се чувстваш зависима от някой друг.

Просто трябва да намериш подходящия,а в това,че все още не си го намерила няма нищо ненормално.А и съм съгласна с горния пост.

Град
    Wonderland
    когато порастнеш още малко наистина ще се промениш

Град
    Newp0rt ..

Re: Само при мен ли е така?

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Винаги когато харесам някое момче и "тръгнем" след 1-2 дни просто се чувствам отвратително и искам да съм си сама.. само при мен ли е така? Без момче ми е най-добре, свободна съм си, правя си каквото си поискам и си излизам с когото си поискам, толкова ли е лошо??
    Хах и при мен е така понякога .. а пък ако съм влюбена се старая толкова много че уплесквам всичко .. тежък случей

Град
    [На Метри От Земята]
    много точно казано
    Просто аз

Голям фен Аватара на gret4ety
    и аз бях така преди.. по напълно същия начин се чувствах Сега е различно. Срещнах момче което наистина много ми допадна и мисля че съм влюбена в него. Постоянно мисля за него, постоянно искам да съм с него. Само той ме успокоява...

така е защото тръгваш с момче към което нямаш чувства! когато намериш "истинския" едва ли ще се чувстваш така
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на m1nik
    напълно я подкрепямм
    )

Град
    Where streets have no name
    Ми често е така, ама ако стиснеш зъби и опознаеш хубаво момчето, ще видиш как после ще ти липсва и ще ти е гот с него :P
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    гр. София
    Нее, май не ме разбрахте. Не става въпрос да се запознаем днес и в същия ден да "тръгнем". Опознаваме се по-добре и чак след това предприемам каквото и да е. Наистина е така, малка съм, но все пак ми е странно. Както и да е, отново благодаря за мненията ви!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Нее, май не ме разбрахте. Не става въпрос да се запознаем днес и в същия ден да "тръгнем". Опознаваме се по-добре и чак след това предприемам каквото и да е. Наистина е така, малка съм, но все пак ми е странно. Както и да е, отново благодаря за мненията ви!
    Да,де. Смисъл,че ако ще и от години да познаваш момчето,с което ходиш,щом няма тръпка няма си и т'ва е.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си