.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на BladeDancer
    къде забравихте
    Trash Metal - а именно Metallica поставили лимита " колко бързо можеш да свириш"
    ваУ рокс
    Grell

thrash :Р
    Audio ergo sum

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Nu Metal: КоЯn,deftones,...оттам вече...Limp Bizkit,Linkin park,Adema,Nonpoint...

а самия стил е подразделение на Alternative Rock/Metal-а ама ако дори се помъча да определя кое от кое произлиза в алтернативната музика ще бъде смешно...
    доколко съм запознат този велик стил е повлиян основно от класическия хевиметъл,гръндж-а,хип-хоп музиката и траш/дет/блек метъл-а(основно във вокално отношение...тъй като що се отнася до инструменталната част в нюметъла не се отличават големи техничари...е...има изключения като Браян Уелч от КоЯn който въвежда своя категорично уникален и нечуван преди него стил на свирене...или барабаниста на Limp Bizkit...винаги ми е било интересно как свири...нещата им са много стандартни(по отношение на барабаните де...но си е играчка и се изисква немалко въображение да се създадат песни като My Way или Head For The Barricade...) на пръв поглед но не са...не съвсем...)отделно много от групита които попадат там са често категоризирани и като индъстриъл което честно казано не разбирам...може би зради използването на семпли,keyboards и turntables от някой групи...знам ли...
    но честно казано не разбирам много каква е границата между алтернативен и нюметъл...често такава няма щото много алтернативни групи свирят и нюметъл песни понякога...и обратно...разлика има но при конкретни групи е трудно да се каже...примерно КоЯn са си най-оригиналната нюметъл група...ако някой каже че са нещо друго греши(макар че и те отричат тази категоризация...)...но имат песни които са си изцяло електронни(почти де...например Hollow Life) или пък звучат почти изцяло като детметъл(например Break Some Off)...но все пак това е основната характеристика на нюметъла-експеримента и смесването на стилове...метъл-хип-хоп(Limp Bizkit,Linkin Park,(Hed) P.E. ...),метъл-и някакви етно мотиви(system of a down...)...метъл-електроника(Static X,Celldweller)...и така нататък...мене точно това ме привлича в тази мзика...толкова е интересна и разнообразна...има си от всичко но е само един стил...и всичко е обединено около метъл елемента...страхотно е...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Направо rapcore си го кажи, а не метъл хип-хоп.
    Audio ergo sum

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Направо rapcore си го кажи, а не метъл хип-хоп.
    да бе...те хората така му викаха...избяга ми думата...мерси не се сетих...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Folk/Viking... Ensiferum, Equilibrium, Amon Amarth, Eluveitie, Wolfchant, Folkearth, Korpiklaani

Korpiklaani
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Thrash - Kreator, Sodom, Municipal Waste, Sepultura, Exodus
    Black - Satyricon, Dissection, Enslaved, Morrigan, Primordial, Behemoth, Rotting Christ, Deathspell Omega, Anorexia Nervosa, Anaal Nathrakh, Ancient Rites
    Death - Centinex, Cryptopsy, Zyklon, Death
    Folk/Viking/Pagan - Eluveitie, Einherjer, Falkenbach, Moonsorrow, Ensiferum, Equilibrium, Thronar, Thyrfing, Windir, Kultur Shock, Folkearth, Waylander, Forefather, Cruachan, Fjoergyn, Amon Amarth
    Prog - Mastodon, Arcturus, Evergrey, Vintersorg, Mechanical Poet
    Sludge&Stoner - Electric Wizard, Crowbar, Kyuss, Acid Bath
    Electro metal - Pain
    Melodeath - Dark Tranquillity, Gardenian, In Flames, Disarmonia Mundi, Scar Symmetry, Nightrage, Mors Principium Est, Eternal tears of sorrow, Kalmah, Suidakra, The Haunted, Wintersun, At the Gates
    Doom - Summoning, Draconian, Paradise Lost, Swallow The Sun, Longing for Dawn, Agalloch, Anathema, Sunn O))), Wolves in the throne room, Saturnus
    Gothic/symphonic/atmospheric - Tristania, Within Temptation, Hollenthon, Moonspell, Mandragora Scream, Therion, Nightwish
    Power/speed - Grave digger, HammerFall, Blind Guardian, Dark Empire, Gamma Ray, Seventh one, Sonata Arctica, Kiuas, Dark at Dawn, Rage, Sabaton, Primal Fear, Pyramaze

И метълкор ако ще броим - As I Lay Dying, Heaven shall burn, Shadows Fall, Parkway Drive, Mnemic, Caliban, Fear my thoughts, Bullet for my valentine, Unearth, Enter shikari, HORSE the band..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Melodic Death Metal - In Flames, Soilwork, Sonic Syndicate

..this world is watching me..

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от k0kster
    Melodic Death Metal - In Flames, Soilwork, Sonic Syndicate
    О да sonic syndicate,имам 1300 слушания за последната седмица
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

^ untrue listener :Р
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си