.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 78 от общо 78
    Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Дам правилно го обясни магазина е точно вдясно като слезеш от ескалатора. И са сравнително евтини. Искам да те питам и откъде са ти първите 2 чифта които пусна /ботички/ кафевите и бежовите. Особено бежовите са великолепни
    Бежавите боти тези с камъчето(стъкълцето) са пак от Пазарджик за 45 лв.Имаше ги и в черно и сиво.
    Черните боти,който са малко над глезена са 109 лв.от Пазарджик (не се очудвай,аз съм от там).Тази им беше 2-ра зима и не са мръднали.

Попринцип да ти кажа за тези бежавите с камъчето и тези новите с капсите.В Бс виждах на същата фирма(Red Lips) много обувки в доста магазини.
    От "Тройката" в посока БСУ нали има много магазини за обувки и в почти всеки (лично съм ги проверила ) можеш да намериш модели на тази фирма.Сигурно сега са докарали и такива с капси.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Най-новите попълнения

страхотен избор на обувки .. на мен наи много ми допадат първите

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Леле браво на теб явно те бива д откриваш страхотни обувки на супер ниски цени... 45 лева за тези ми се струва сууупер. Аз миналата седмица си купих от Хот Спот едни супер готини високи ама бяха 190 и то нямалени от 350. Ако намеря фотоапарата ще ги цъкна да ги покажа :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си