- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога вече...
Ей хора писна ми вече, с приятелят ми сме заедно от година и 2 месеца почти.. в последните 3-4 месеца само с караме, разделяме, събираме и т.н..Незнам какво и кога се промени но той е коренна противоположност на момчето, което срещнах в началото.Сега всяка наша среща е кавга и сълзи... Просто не издържам а ужасно много го обичам.Той е от София аз съм от Ботевград, разстоянието не е пречка, виждаме се през ден постоянно си говорим и пишем..Но някъде нещо се изгуби..Искам да го върна искам си предишното момче...Толкова много пъти се опитвах да говоря с него, той започва да се сърди и да се цупи..Например вчера дойде до нас и всичко ОК...До момента в който го попитах, как са майка му и баща му, не ги бях виждала една седмица.Той ми каза, че не ме засяга как са те и нямам право да питам..Разбирам да сме от месец-два заедно.. но толова време.Питах го дали иска да се разделим, той каза аз те обичам не искам, ще ме търпиш.Правих много опити, но без никакъв смисъл.. В други ден правим година и 3-ри месеца, и незнам какво да направя.. Искам някакъв съвет, да изляза от тази безизходица..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()