- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кифла.. :D
на мене тва ми звучи адски тъпо и потръсно .. чувала съм на момичетата които слушали чалга им викали така ..в стз няма такъв синдром за сега
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Блазе ти.Първоначално написано от uBuTo
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен тези надути и лигави хора не са кифлите ,а фешъните.. Защо ли? Те са точно тези с голямото самочувствие ии те са точно тея лигавите ,щото си мислят ,че като носят марковите дрешки от мола вече са ацки велики.. Вие определяте думата кифла по скоро като фешън.. Това си е мое виждане де.. И другото което е ,незнам кой я измисли тая тъпа дума.. Ква кифла къв козунак кви 5 леа?Според мен тая дума изобщо не тряя да бъде използвана! Както казах хората с много грим ,топираните коси и самочувствието до небето според мен за фешъните.. А кифлите са курвите..
Но защо за бога да не я нарека курва , та вече моля ти се кифла ще и викам.. цт !
![]()
ее...аз да не си напиша мнениетоВсички +1
![]()
нормално е да го знамПървоначално написано от BlueKnife
но исках да чуя и вашето мнение
![]()
Кифла..ами според мене кифлите са тези гърлчитъъ ,които се мислят за нещо повече от другите, въобще тия дет се заяждат със сички други ,само щото са "задръстени" .. Да ти имам и тъпите кифли ..![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Мда. За жалост доста голяма част от момичетата са такива, а на всичкото отгоре има и момчетаПървоначално написано от psych0
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
на мен момичетата "кифли" не ми пречат, защото до голяма степен и аз съм такава .. но мноооого ме дразнят момчетата "кифли"![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
много грим+голямо самочувствие+подигравки към "задръстените"+ шматкане със фешъните момчета= на кифла![]()
това е рецептата by meganet ;d
Кифлата е надута,глезена,много много нагрримирана,мисли се за велика...
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
+++++++Първоначално написано от MichellePhan
кратко, точно, ясно и.... най-вече вярноаз едни такива така ги затапих
да не ви казвам че ще почна да спамя, пък не обичам
![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Хаха, на мен един .. ми каза, че съм безпълнежна кифла..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Да не забравяме очилата (щорите), които са по-голями от гърдите им..
Who's next!