.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Гей съм и съм объркан от това

здравейте, аз имам сериозен проблем - гей съм, но не искам , искам да си бъда нормално момче на 16 години съм, четох че тва са били некви генни мутации, искам да си бъда момче и да си харесвам момичета, тва е единственият ми проблем който ме мъчи!, моля ви помогнете ми, имате ли някакви предложения как мога да не бъда?

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Опитай се да правиш секс с някое момиче.Ако не ти хареса - гей си , и няма нищо лошо в това.

спи с някое момиче и ще разбереш

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цензура!

kalpazanka
    GTA Stunting

поговори с някой като теб-той ще ти даде най-добър съвет какво да правиш
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    А как реши, че си гей?

Хвани си някаква приятелка и виж как ще се чувстваш. Дано се оправиш, че да си гей вобще не е добре

Цитирай Първоначално написано от Paintbolista
    Дано се оправиш, че да си гей вобще не е добре
    Дано се оправиш? Това да не е болестно състояние?
    И защо реши, че не е добре?

Голям фен
    чувала съм,че на тази възраст (ай въопще тийнейджърите) не са много сигурни в сексуалната си ориентация
    спокойно може да е времено,аи да не е,не е толкова страшно (освен ако не си с толкова ограничено мислене и си против гейовете :winki:

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Опитай се да правиш секс с някое момиче.Ако не ти хареса - гей си , и няма нищо лошо в това.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Hilary_ имах приятел който беше гей и всички му се пресмиваха и ебаваха и беше супер нещастен. Хвана си приятелка за да пробва да види какво е и вече 3 години е с нея и според мен се е оправил за това го казвам това.И не сам някое детенце, живял сам доста повече от тебе и знам доста повече неща

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    щото е противоестествено,педерас ите са болни хора,както и педофилите и некрофилите и т.н.,просто са изключително нагли и са си извоюлвали някво измислено уважение,за "това,което са"...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Paradise
    Пробвай с момиче и освен това няма откъде да си 100% сигурен, че си гей. Може да ти харесват анални игрички и без да си гей. Може да си бисексуален. Може просто да си в кофти пубертет.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Педерастията е психично отклонение. Посъветвай се с психиатър.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

виж сега.. това, че си живял повече от мен не ти дава правото да мислиш, че си преживял повече.. аз не смятам, че човек трябва да се влияе от всички останали и какво биха казали те! Човек трябва сам да си живее живота и да бъде себе си .. не да позволява другите да го контролират и да плаща данък обществено мнение ..

колкото до Stan4o123 твое мнение .. не искам да споря! За теб са такива за мен са както написа "това, което са" и никой няма право да ги съди за това ..

Hilary_ аз не искам да му влиая върху живота, просто изказвам мнение.И доста неща сам изживял и доста сам се борел за това което съм в момента

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Абе Hilary обзалагам се,че не ти е кеф да гледаш гейове В лезбииките няма нищо лошо ( ТЕ СА УНИКАЛНИ ) но..моля те...да си гей е унизително,смешно,гнусно !!

Пич,хвани си приятелка..това от една част ще ти помогне да избягаш от проблема...още не е късно да станеш нормален
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Аз също.

Не знам, но ти давам един съвет- не бъди като българските гейове, които създават семейство и имат деца, само за да бъдат това, което другите очакват от тях.

Peace \\//
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    щото е противоестествено,педерас ите са болни хора,както и педофилите и некрофилите и т.н.,просто са изключително нагли и са си извоюлвали някво измислено уважение,за "това,което са"...

Ти си егати ограниченото животно.Ама сериозно!

Според някои култури всяка поза, освен мисионерската, се счита за греховна, гнусна.Други се против френските ласки или аналните сношения.За тях това е неправилно, ама ти няма да имаш нищо против да ти извъртя някоя бясна свирка, нали? И какво сега, изведнъж ставаш противоестествен и не знам си още какъв, само защото някакви хора намират това, което на теб би ти доставило удоволствие, за извратено?

Погледни какво съм написала в профила си.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Педерастията е психично отклонение. Посъветвай се с психиатър.
    Щеше да звучиш още по умно ако беше написал психоТеРапевТ !!

---защото не е луд..шизофреник или какъвто искаш там..нищо му няма на момчето, има нужда от малко женска компания, за да влезе в релсите, фактът, че се осъзнава може само да го прави щастлив---
    )

if you are gay, thats ok. Just dont point it to my face!

Нещо което можеш да пробваш е, да бъдеш този, който искаш да бъдеш! Стиска ли ти да бъдеш пича, който спи с готините мацки или предпочиташ да си играеш гол с други момчета? Ти си избираш!

Град
    Стара Загора
    Спам.

kalpazanka
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Една целувка с момиче ще даде отговори на всички твой въпроси.Ако не ти хареса - значи си гей , в това разбира се няма нищо лошо.Ако ти хареса , но си падаш и по момчета просто си би.
    Ти сигурно в момента си доста уплашен , защото в нашите училища и в средите на тинейджърите думата "педерас" се използва само с лошо.Сигурно и не искаш да те отритнат приятелите ти , но не се притеснявай всички на този свят сме различни.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    пробвай да си хванеш някоя мацка и ще разбереш,то ся хормона яко гони тъй че може и да не си гей :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    plovdiv :)
    Е какво лошо виждаш в това че си гей?Аз ги приемам такива каквито са нищо по-различно от нас все пак и те са хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си