- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гей съм и съм объркан от това
Първоначално написано от vikitolove
Трябва ли да си ограничен ,че да не одобряваш еднополовите отношения ? Какво поставяш всички под общ знаменател ? Както и да е , но да си обратен в България НЕ е добре . Жалко за теб ако си такъв .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
ScarletBite,
Подписа ти има съдържание, което е много сходно със това на правилата на сатанизма. Просто отбелязвам.
Авторе,
Не давай толкова много свобода на въображението си. Как разбра, че си гей? Ако отговориш на този въпрос много по-лесно бих могла да ти отговоря.
въпроса ми беше зададен към автора и не не мисля че трябва да си ограничен,но просто предположих понеже мисля,че той не се харесва такъв какъвто е,а иначе може човек да има лични причини за това и кога и как съм сложила всички под общ знаменател,след като задавам въпроса си на автораПървоначално написано от T91
![]()
![]()
всъщност не си прави труда да ми показваш,мисля че намерих грешката си по която си се объркал![]()
Първоначално написано от vikitolove
Няма проблеми , аз също не съм разбрал .![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
аххахха педерасняя ло6о има ги и такива
аз не си представям да 4укам някой космат гъз
само яки дупенца
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз вярвам, че всяка религия е просто някакъв опит да бъде обяснен Бог, сътворението, живота и смисъла му.И смятам, че всички са правилни, макар и понякога криворазбирани.Така че, не спадам конкретно към никои.Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
![]()
И к'во ся, като демонстрира колко невероятно хетеросексуален си, много голям ли стана?Първоначално написано от awerw
![]()
П.С. Сори за спама...
all day... all night... what the fuck?!
Темата е ебавка. Ако този който я е писал беше гей и наистина се притесняваше и срамураше от това, нямаше да е толкова директен нито в заглавието, нито в съдържанието.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
++Първоначално написано от YouDontKnowMe
И да не ти пука от подигравките на хората, защото винаги има такива!![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
темата не е ебавка, заглавието беше помощ, но е променено от модератор!, не ме е срам , нямам нищо против гейовете, просто не искам да бъда гей, искам да си бъда "нормален".
Hilary_ , толкова си досадна и противна ... забелязала съм ,че няма тема в която да не си писала поне 2-пъти ... разбери едно ... човек не винаги е компетентен по всички въпроси ... и по-добре спри да се правиш на такава ... 1-път е напълно достатъчно да си изказваш мнението , не е нужно да го потретваш
по темата : потърси момиче ... , но не само за секс ... трябва да имаш някакви чувства към нея
+1Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Заради аватара ти ще сънувам кошмари!!!Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
![]()
По темата: Прав/а си, темата е ебавка! Поне щеше да следиш какво те съветват съфорумниците...
Живота е такъв, какъвто е!
ЦЕНЗУРА!!!
fenastz
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
що бе кво толкова, сигурно е готино да те помпат в гъза, щом толкова момичета даватпробвай, нищо не губиш, а даже печелиш я хемороид, я некой шев
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от YouDontKnowMe
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.
Глупости, никакви генни мутации не са! Напълно естествено си е. Това не е някаква човешка изгъзица, има го и в природата. Срещат се гейове при много животински видове. Не трябва да те е срам от това. Човек е такъв, какъвто е. И аз не одобрявам гейове, но по-добре бъди "Out and Proud" отколкото да се криеш и да се правиш на такъв, какъвто не си. Освен това през пубертета много деца изпитват несигурност в сексуалните си ориентации и се чудят дали не са гейове. С времето това вероятно ще отмине. Опитай с момиче 2-3 пъти и ако наистина не ти хареса, опитай с момче. Ако това пък ти хареса, историята е ясна. Не се срамувай обаче, това не са генни мутации, не са психични отклонения.Първоначално написано от razorboy
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
На скарлет подписа ми харесва. Поздравявам те за гледната точка.
А по темата.. ми нямам какво да кажа. Имаше преди време една тема 20 и кусур страници беше пак на тая тематика. Там се изписаха доста истини.
Гейовете ги ненавиждам, щото си е противоестествено по всякакви параграфи. Затова няма да се изказвам.
Ама ще се оправиш все някога... надявам се.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Освен че пишеш на латиница и ровиш за някакви теми май не мога да ти открия друго нарушение.
За всики други порепоръчвам да оставят темата да потъне.
Мерси.
w0sh
Тези коментари са забранени
Темата е точно на една редакция от ключа
w0sh
Много гейове се навъдихте в последно време. Как няма да си гей като навсякъде около теб има метросексуални/да не кажа пе*ераси/, които си епилират краката и ръцете, слагат си обички, изправят си коситеПървоначално написано от razorboy
, дори дрехите на двата пола вече не се различават. Ако искаш да избягаш от гей-реалността се запиши на спорт /НЕ футбол, защото там се събират най-много "МОДНИ ИКОНИ"
/ . Ако продължиш да кривиш в лявата лента трябва просто да приемеш себе си. Все пак всеки си харесва това, което е. Хетеро или гей ти си си същият. Но е трудно да имаш деца. И ще те е*ат в гъза. И ще ти се смеят хората на улицата. И никога няма да се събираш в компания от мъже, защото всеки ще се пази като се навежда.
Иначе не е кой знае какъв проблем.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Разбери какво ти изнася най-добре..
Да си гей или нормален. Един съвет имам за теб - недей да бъдеш като останалите хора , да си зависим заради тяхното мнение. Бъди индивидуален. Останалите не може (нямат право) да контролират начина ти на живот и т.н.
Щом си на 16.. трябва лека полека да се замисляш за пътя ти който предстои след като завършиш даскало. Както бащата казваше.. да си наредиш паветата на пътя.
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..