Цитирай Първоначално написано от razorboy
здравейте, аз имам сериозен проблем - гей съм, но не искам , искам да си бъда нормално момче на 16 години съм, четох че тва са били некви генни мутации, искам да си бъда момче и да си харесвам момичета, тва е единственият ми проблем който ме мъчи!, моля ви помогнете ми, имате ли някакви предложения как мога да не бъда?

т.7
krem4et0
Глупости, никакви генни мутации не са! Напълно естествено си е. Това не е някаква човешка изгъзица, има го и в природата. Срещат се гейове при много животински видове. Не трябва да те е срам от това. Човек е такъв, какъвто е. И аз не одобрявам гейове, но по-добре бъди "Out and Proud" отколкото да се криеш и да се правиш на такъв, какъвто не си. Освен това през пубертета много деца изпитват несигурност в сексуалните си ориентации и се чудят дали не са гейове. С времето това вероятно ще отмине. Опитай с момиче 2-3 пъти и ако наистина не ти хареса, опитай с момче. Ако това пък ти хареса, историята е ясна. Не се срамувай обаче, това не са генни мутации, не са психични отклонения.