- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е.... ScionOfStorm
Къде би предпочел да отидеш, ако имаш възможност - в бъдещето, или в миналото?
Минало, макар че е хлъзгав въпроса. Еволюцията на хората към машинарии и прочие не ми харесва, но пък далечното минало е било пълно с дебилщини поради незнанието.
И все пак - миналото. Кърваво, сантиментално, на моменти - глупаво. Но пък по-добре, специално за мен (:
Любим исторически период?
Средновековие, ранното. Доста оспорване време ми се струва.
- Как ще съчетаваш дипломацията с писането?
Уместен въпрос, ама аз принципно съм дипломатичен човек. А за висша дипломация...аз си писах - нито се бутам, нито пък ще има места - те са запазени за поколенията дипломати :Д
- Външно министерство или чужбина?
От двете - чужбина. Но във връзка с долния ти въпрос - все още не знам въобще какво ще стане и ще се постарая да намеря някаква пролука, която да ми осигури добър доход ТУК, защото искам да си остана тук.
---> Какво всъщност очакваш да се случи след като завършиш или още не знаеш?
Никаква идея :Д То аз имам още 3 години до бакалавър и половина + 2 години магистратура.
- Кои страни и/или градове би искал да посетиш и защо тях?
Япония - заради културата, който и да е по-голям град.
Амстердам от европейските ми е интересен, Холандия винаги - футболно и географско, ми е допадала много.
Някое тихо белгийско градче с природа, много са успокояващи и природни.
НИКОГА не съм искал да ходя в САЩ примерно, ужасно ми е противна работата там.
////Вечерта ще слагам друг на стола , бтв
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Добър вечер!>
Как би коментирал един мой любим цитат от Сталин, който бих постнал по-късно в оригинал, а сега ще преразкажа по памет ‘Ние всички знаем, че оръжията биха могли да бъдат много силни. Идеологията от своя страна побеждава всички оръжия. Ние не искаме враговете ни да имат силни оръжия, тогава защо бихме желали те да имат идеология?’ (извинявам се за леко левашкия цитат по памет, предварително). Как би обвързал това с, например, ситуацията в Свидната ни Татковина към момента на писане?
Любима историческа личност и съответно любим негов/неин цитат? Ако усетиш за необходимо добави и нужните пояснения.
Хм, имаш ли шофьорска книжка? А автомобил?
Как би реагирал, ако някой се появи от нищото, примерно в Ректората и те заговори, обръщайки се към теб по споменат по-назад в темата прякор (“Сцион”)?
Откъде този прякор?
Изпитвал ли си и/или изпитваш ли по-различни от чисто приятелски симпатии към desi_etnies?
p.s.: Опари ли те кой да е въпрос зададен дотук в темата?
Първоначално написано от Lestat357
Истински - не мисля. :р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
(последно включване, преди заключването на темата, предполагам)
За България имах предвид – въобще доколко повечето хора около ти са наясно със значението на идеология, като термин и доколко употребата му в едно изречение с тях не би било по-скоро антагонистична, хаха. Тоест, не сме(ние, обикновените граждани тук) ли твърде, хм, зле дори за подобно нещо? Това не е ли притеснително? Мога и съвсем да конкретизирам (коя спрямо кое), но нарочно не го направих по-горе.
Разсъжденията ти по въпроса ми допаднаха и като цяло съм съгласен с теб. Бих провел и по-обстойна дискусия по въпроса, ако имаше къде и как, но не мисля че точно тази тема е подходяща. Пък и нали ще бъде заключена скоро, ххах.
Преди доста време, сигурен съм, бях попаднал на интервю с теб в списание ‘Ритъм’, хаха. Не помня обаче какъв беше въпр., нито отговора ти. Нито – ти ли спечели там часовника/наградата? Би ли ми припомнил, ако помниш още и ти де?> (преди доста години и аз бях сред сгащените за въпроси там, хххаха; часовника още работи, като по чудо))
/ Oтносно Деси – извинявам се, ако този въпрос те е засегнал по какъв да е начин, ако предугаждах подобна реакция, надали щях да го задам. Правилата изискваха пряк и прям отговор на всички въпроси в предишната част, но и без друго по памет се сещам за колцина, които са го правили.
*Успех с оставащите изпити от сесията!
Епа има още някакви си три часа нейде, нещо такова :Д
За България имах предвид – въобще доколко повечето хора около ти са наясно със значението на идеология, като термин и доколко употребата му в едно изречение с тях не би било по-скоро антагонистична, хаха. Тоест, не сме(ние, обикновените граждани тук) ли твърде, хм, зле дори за подобно нещо? Това не е ли притеснително? Мога и съвсем да конкретизирам (коя спрямо кое), но нарочно не го направих по-горе.
Е, то ако това ще важи, не е само за 'обикновените граждани' в нашата си страна - не сме по-прост народ от някой друг, просто на Балканите сме по-рязки, груби и негативни, което обаче наваксваме често с другия емоционален полюс. Идеологията като дума и термин употребяван е опетнен много от историята - да, най-вече от руски и немски реалности, които са ни добре непознати. Не само от тях, но те изграждат масовите предубеждения у днешния човек, който не е вътре в някоя от тях. А не трябва да е така, което е тъжно и не, никой не би бил зле за такова нещо. Всеки има право на свои идеи и възгледи, които да обедини със сходни такива на подобни нему и да се формира идеология. Истински 'правилна' едва ли има, макар че може би има по-'хуманни' идеологии насъщни.
Заеби, това да ни е притеснително - не само в държавата, а и в света. Далеч от конспирации и политически сблъсъци - хората просто се отдалечаваме от човешкото в нас под напор на модернизация, еволюция, демографски бумове, още по-заплетени отношения на глобално ниво. Това вече е притеснителното.
Преди доста време, сигурен съм, бях попаднал на интервю с теб в списание ‘Ритъм’, хаха. Не помня обаче какъв беше въпр., нито отговора ти. Нито – ти ли спечели там часовника/наградата? Би ли ми припомнил, ако помниш още и ти де?
Тука ме хвърли в тъча, защото не си спомням за интервю в каквото и да е списание О.о Да не е било една рубрика в 'Максим', щото веднъж техен репортер ме засече покрай НДК? Ама не си спомням да е имало награди и шитове..
Правилата изискваха пряк и прям отговор на всички въпроси в предишната част, но и без друго по памет се сещам за колцина, които са го правили.
Нека тъй да е и да съм имал, но пък понякога има степени на 'подходящо', които и двете страни да осмислят
*Мерси, минаха 4, още 5 остават![]()
На коя комютърна игра си най-добър?
Какъв GSM имаш?
Един ден без вода или без ток ще избереш?
Audio ergo sum
На коя комютърна игра си най-добър?
Warcraft III => Dota
И Диаблото.
Какъв GSM имаш?
Нокиа...66-нещо си, ама не си спомням точно каква.
Един ден без вода или без ток ще избереш?
Дефинирай без вода - само у нас ли да няма вода? Щото иначе ще си гепя нещо от магазина отдолу и ще го карам на него + ще си имам ток :Д
Ако е без вода въобще може би ще предпочета без ток. Особено ако е по-топло. :р
Кои са най-нетипичните групи/музиканти, които слушаш, спрямо твоя основен вкус?
Audio ergo sum
Кои са най-нетипичните групи/музиканти, които слушаш, спрямо твоя основен вкус?
Backstreet boys (![]()
), Avril Lavigne, Шаная Туейн...първите са ОСОБЕНО рядко, но все пак. :Р
Прати ли есемесче на хаитяни?
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
За Хитлер питаха ли те?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^ Ц, не съм.
Питаха ме и отговорихПървоначално написано от tuzaro
:Р
----
Понеже мина май достатъчното време, което ми бе отредено на стола, I will call it a day, ъхъхъ. Мерси за въпросите и интереса, имаше някои доста интересни. (:
На стола ще да бъде друга жертва, мой адаш, който буквално ще ви 'взриви', предполагам :р