- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали въобщте момчета, които не си бръснат космите по тялото
Sup bitches.
Аз съм приятно окосмен по ръцете,подмишниците,кракат а, корема и отдолу![]()
Никога не съм се бръснал и просто се чудя как мой връстници са епилирани като новородени!?
Все пак не може ли мъжът да си отличава от жената?Чии крак пипате под завивките!?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Аз съм натурален отвсякъде,майна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mai- ne
:*(sun) Obicham te,lichi li si :*(sun)
Е ко е тъп ташаказ си бръсна лицето , мишниците , краката и патката космат ли да ходя
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
+ :PПървоначално написано от eXpl0d3
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ми пич ддз аз лицето мишниците и чепа ги бръсна ама ръцете и краката вече си е педалско![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Има..Срещат се все още
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ем бръсна си лице,мишници,гърди и оная работа.
На мен не ми пречи да съм космат,ама така е модерно.![]()
![]()
+1Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
![]()
браснем само кура,подмишниците и брадата, майна!![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Еми за жалост не останаха много мъже в днешно време. Все някакви "модерни" , "женствени" дето не ги разбирам.Все пак трябв да има разлика м/у мъжко и женско.
По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!
Аз съм го казвал това и преди:Първоначално написано от theinfamous
Има разлика бе, има. Като си извадите личните карти преди да се ебете там пише Sex: M/F. Скоро това ще е единствената разлика и преди да се таковаме ще си вадиме паспортите под чаршафите и ще гледаме със запалка да разберем кой кого да такова.![]()
ПТ: Зависи от космите. Ако не си много космат може и нищо да не си бръснеш освен лицето. Бръсненето на оная работа и подмишниците е ок. Обаче от там нататък става леко левичарска историята...
според мен е нормално да си браснат брадата,мишниците и интимните части .Ама някой си браснат и краката и гърдите не смятам.,че е необходимо .Първоначално написано от Pwnmaster
Sleda ot liubovta
Точно ,кратко ,ясно !Първоначално написано от fire_magic
Ее 4овек ти кво иска6 да става6 Йети лиПървоначално написано от Pwnmaster
аз се бръсна само отдолу и под ми6ниците
![]()
Аз се бръсна и изобщо не се срамувам ... ако си мислиш че мъжа се отличава от жената само по космите трябва да си много тъп .... Факт е , че голяма част от жените харесват бръснатите и спретнати мъже , а не такива , които лесно можеш да ги объркаш с болонката на баба си или чубака от Star Wars !
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
що бе зимата нерастат ли?или ти е много трудно, с пинсетка ли ги махаш?Първоначално написано от g0sheto94
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Редовно си бръсна гъза за да може да диша.
Ми да няма ставаме на маугли. :PПървоначално написано от HouseMusicBoy
бръсна си мишниците,доло съм доста окосмен но не бръсна всичко,оставям малко нъбъбнали косъмчета.краката не си ги бръсна.пък лицето не го барам щото аз брада още нямам много така,не си личи.
Обичам да ми е топло.
It's too late...