.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Имам проблем, моля ви посъветвайте ме!

Здравейте имам един проблем, за пръв път правих секс преди седмица тогава го правихме час и нещо и нито един от двамата не свърши а мен ме боля страшно много през почти цялото време (нямах ципа и кръв) и послле дори 2 дни след това ме наболяваше. Предположих, че е нормално за първи път и вчера (седмица по- късно) отново го правихме час, дори и позата сменихме и в началото не ме боля но към края пак почна да ме боли и спряхме (заболя ме нещо отвънка, смисал не вътре в мен а самото влагалище) и пак нито eдиния не свърши втория път не вярвам да е било от притеснение, понеже си личеше че и двамата се бяхме отпуснали Моля ви споделете от какво мислите се получава така или дайте някои съвет.. доста съм се притеснила
    Благодаря ви предварително ии предварително се ивинявам ако темата е в грешен раздел, не е написана правилно или нещо такова но за пръв път пускам и не са ми много ясни тези неща

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На първо място, не е нужно в началото на половия си живот, да имаш толкова дълги сношения. Нормално е да чувстваш болка. Ако не си ползвала предмети, с които да мастурбираш, влагалището ти е още свито и подобен "обем" е нехарактерен за него. Ако не си възбудена, може да си суха и да се претъркаш. Изобщо моят личен съвет е първите ти полови актове да са по-кратки. Може той да свърши и по други начини.

По-скоро мисля че пресъхваш.Ползвайте някакъв лубрикант.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

ами и на двамата ни беше за пръв път, и аз поне не знаех че не е хубаво да е толкова дълго в началото мислех, че докато не свършим а ние не свършвахме ии.. а и за претъркването сте прави получава се

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

благодаря ви много, ясно ми стана защо ме е боляло така ноо все пак защо не свършваме толкова време или поне той само? това не разбирам..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Pantofka8457
    благодаря ви много, ясно ми стана защо ме е боляло така ноо все пак защо не свършваме толкова време или поне той само? това не разбирам..
    Ами може да е от притеснението..Или не сте възбудени достатъчно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

+1

и да използвам докато съм пуснала тема да ви попитам. Значи сига се разрових из интернет за да преценя от мнения и тн. кой лубрикант е добър, и видях някалко мнения че са ползвали бебешко олио. та да попитам вредно ли е ако се полва бебешкото олио, аз и без това ще взимам лубрикант но ми е интересно дали ще ми стане нещо

Не си била достатъчно възбудена.
    When you dream anything can happen.

Цитирай Първоначално написано от VampirePrincess93
    +1
    +1
    When you dream anything can happen.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    малко орална по някое време няма да е лоша.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    А кой казва, че винаги момичетата свършват? Повечето пъти са симулации, за да не се сдуха партньора. При теб е нормално.. все пак само 2 пъти сте го правили.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на djipsito
    и да използвам докато съм пуснала тема да ви попитам. Значи сига се разрових из интернет за да преценя от мнения и тн. кой лубрикант е добър, и видях някалко мнения че са ползвали бебешко олио. та да попитам вредно ли е ако се полва бебешкото олио, аз и без това ще взимам лубрикант но ми е интересно дали ще ми стане нещо
    Нищо няма да ти стане от бебешкото олио

ами и на двамата ни беше за пръв път, и аз поне не знаех че не е хубаво да е толкова дълго в началото мислех, че докато не свършим а ние не свършвахме ии.. а и за претъркването сте прави получава се
    и на двамата за първи път и момчето няма да свърши за час и нещо това е доста трудно.

Град
    plovdiv
    napalno normalno e da chuvstvash bolka ot nachaloto pri vseki e razlicho no tova shte do vreme prosto trqbva da sviknesh malko i togava nqmada imash nikakvi problemi

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    малко орална по някое време няма да е лоша.
    ами и това правихме и при първия и при втория път без аз на него де
    LoveHurT Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 2:27 am Заглавие:

А кой казва, че винаги момичетата свършват? Повечето пъти са симулации, за да не се сдуха партньора. При теб е нормално.. все пак само 2 пъти сте го правили. - ами да прaва си напълно, но аз имах най-вече в предвид него понеже съм чувала, че първия път едва 10 мин. дори издържат момчетата, но да може да е бил притеснен а и не може от първите 2 пъти всичко да е иделно.. просто исках да си изясня тези нища за да не се плаша от тях надявам се всичко ще се нареди
    Ако няма кой да допълва нещо може да заключвате темата
    Много благодарности на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си