- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- тЪчскриин !!!
Nokia 5530 XM![]()
имам го от около 2 месеца и мога да кажа че е страхотен.. взех го за 375 от глобул без карта. Телефона е страшно добър.. батерията държи сравнително много време, цветовете са мн хубави, звука е силен и чист, снимките са хубави (тр да се фокосира преди да се снима за да се получи хубава снимка), дизайна е хубав, доста бърз е.. мм до сега не съм открила бъгове.. чувала съм че на белите им хлопали капачетата но при черния този проблем го няма :P абе харесвам си го а и става за чудесни пищови в даскало
![]()
с този Wi-Fi или със снимки
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Майка ми си е харесала този
http://4.bp.blogspot.com/_eDWclxKoYj...touch-type.jpg
Той е и със тъч и с копчета. Не си го е взела още, нямам отзиви, обаче нокиата си е нокиа
едит: модела е nokia x302
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
аве брачед голям боклук е това LG. Кво стана с нокията-ти тя е 100 пъти по добра от КП500 ..Първоначално написано от auraX
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Баща ми има такъв, хубав е. Аз имам LG GS290 Cookie Fresh и е страхотен. Има малко повече екстри от LG KP500 и си смятам, че LG GS290 си заслужава повечеПървоначално написано от auraX
. LG GS290 има по-силен звук от KP500.
И, стига сте говорили, че LG са скапани телефони. Моя съм го изтървала 5-6 пъти и е здрав, като камък. Баща ми е с KP500 от 1 година и също е здрав!
Не си взимай телефон от магазините, които предлагат договори към мтел/глобул/виваком. Съвсем скоро си търсих телефон и бяха надули цените доста.. Навсякъде беше със 100 лева нагоре от цената, на която го намерих он-лайн. (е, добре де, баща ми го намери ;д) оказа се, че хората имат офис във Варна и си взех телефона от там.. даже си ми казаха "ако искате да го вземете по-евтино го поръчайте по интернет, а елате и го вземете от тука после."
Та.. това ми е съвета.
Иначе, за телефона: Сестра ми си взе Самсунг Марвел. По принцип не съм голяма фенка на Самсунгите, но този не е лош..
Мисля, че си го взе за около 250 лева пак от интернет, но преди 3-4 месеца.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Извинявай, колко струва твоя, че много ми хареса...Първоначално написано от viksit0y
![]()