Значи искам да споделя и ако можете да ми кажете какво да правя..Приятелката ми ходи с едно момче, което адски много държи на нея, обаче тя беше готова да излезе с друг( с него са излизали и преди). Приятеля и- П. подозираше за това, защото тъкмо се бяха скарали заради въпросния- Д. И тя щеше да излезе с Д. и щеше да направи голяма грешка, затова аз трябваше по някакъв начин да я спра. Опитах с думи, но не ставаше... И затова казах на П., да я пази, защото ще направи грешката.. И така той разбра, че тя го е лъгала, че повече няма да се занимава с Д. и т.н.... И аз му казвах това, което тя мисли да направи.. Почувстах се длъжна да го направя, защото тя не беше честна спрямо него, а и към себе си от части. П. ме молеше да му кажа какво мисли да прави.. И така всичко беше ок, тя не подозираше, че П. вече знае.. Той говори с нея( тя не знаеше, че аз съм му казала) и тя му обеща повече да не говори с Д. никви смс-и, нищо.. Обаче отидохме до диското и тя ми каза "Имам забрана да припарвам до Д., амааа нали зн." Отидохме до кенефите и аз я питах "Защо ще излизаш с Д. след като имаш П." "Ам за кефф". И аз казах на П. После отидохме на кафе ии там той видя всиички смс- и от Д. и видя че са си звъняли.. Тогава вече се ядаса и когата аз си тръгнах той излезе след мен.. Отидохме до у тях.. Той ми даде подаръка и за рд- то и каза, че вс. свършва, ние не можем да я разубедим да не излезе с Д. И такаа.. Обаче те снощи излязоха и са говорили( с приятеля и) и са се сдобрили, обаче той ме е издънил, че съм му казала това, което тя ми е казвала и сега тя ми е сърдита и ядосана.. Казах и, че съм го направила за нейно добро. Поне сега между нея и П. всичко е ок и няма да излезе с Д. Обоче на мене ми е адски сърдита. Какво да правя.. как да и обясня, че не е права да ми се сърди и че щи ми благодори задето см спряла грешката и.
п.с.- съжелявам зо обърканата история, ако нещо не се разбира питайте