- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тривитаминол!
Да, има хиляда теми, но аз все пак не получих отговор....
Значи отказах се от моята маска (въпреки че ми остават само още 3 недели), прекалена мазнотия е, озорвам се докато се изкъпя. Таа някой беше казал, че използва само тривитаминол преди къпане и въпроса ми е как го слагате, колко време стоите така и завивате ли го с някаква кърпа или де да знам, че да се задуши, понеже аз се увивах с кърпи при миналата маска.
И другия въпрос някой беше питал дали е вредно да използва тривитаминол и хининова вода заедно, някои казаха, че няма проблем, но друг беше казал, че може да окапе косата...
Според мен няма да има проблем, понеже в предишната маска, която си правех смесвах куп гадове + тривитаминол и хининова вода, но сега някой от вас са по-кадърни.![]()
а за какво е била маската,която си си правила?Първоначално написано от magicfairy
МОМИЧЕ!
да,аз бях казала,че може да ти окапе косата,ако използваш и двете,понеже при мен така се получи.всмисъл не окапа,а имах косопад страшендобре,че имам много коса
![]()
иначе аз да питам на суха коса ли си слагате попринцип домашните маски,или на леко влажна![]()
аз преди маската с тривитаминола я слагах на мокра коса
сега си направих същата,само че с бадемово масло на суха коса и видех зорна суха коса едва се слага и се слепва и е ужас
дано поне има някакъв резултат
Ооооо ти да видиш зор с жълтък в косата + бадемово и рициново масло, престояли 2 часа на косата ми....![]()
Аз бях казала,че го слагам без маска,а само тривитаминола,след това слагах една найлонова торбичка на косата и отгоре по принцип трябва да се слага и затоплена кърпа,ама аз не я слагам,само торбичката,и така 2 часа стоя,нанасям го с една спринцофка взимам от тва и пръскам с нея във корените на косата и разтърквам,и така отгръщам пластове и мажа,и накрая събирам си косата на една страна и сипвам от шишето на косата и размажвам навсякъде по дължина,най-вече втривам в краищата![]()