.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на magicfairy

Тривитаминол!

Да, има хиляда теми, но аз все пак не получих отговор....
    Значи отказах се от моята маска (въпреки че ми остават само още 3 недели), прекалена мазнотия е, озорвам се докато се изкъпя. Таа някой беше казал, че използва само тривитаминол преди къпане и въпроса ми е как го слагате, колко време стоите така и завивате ли го с някаква кърпа или де да знам, че да се задуши, понеже аз се увивах с кърпи при миналата маска.
    И другия въпрос някой беше питал дали е вредно да използва тривитаминол и хининова вода заедно, някои казаха, че няма проблем, но друг беше казал, че може да окапе косата...
    Според мен няма да има проблем, понеже в предишната маска, която си правех смесвах куп гадове + тривитаминол и хининова вода, но сега някой от вас са по-кадърни.

Супер фен Аватара на cookie_master

Re: Тривитаминол!

Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Да, има хиляда теми, но аз все пак не получих отговор....
    Значи отказах се от моята маска (въпреки че ми остават само още 3 недели), прекалена мазнотия е, озорвам се докато се изкъпя. Таа някой беше казал, че използва само тривитаминол преди къпане и въпроса ми е как го слагате, колко време стоите така и завивате ли го с някаква кърпа или де да знам, че да се задуши, понеже аз се увивах с кърпи при миналата маска.
    И другия въпрос някой беше питал дали е вредно да използва тривитаминол и хининова вода заедно, някои казаха, че няма проблем, но друг беше казал, че може да окапе косата...
    Според мен няма да има проблем, понеже в предишната маска, която си правех смесвах куп гадове + тривитаминол и хининова вода, но сега някой от вас са по-кадърни.
    а за какво е била маската,която си си правила?
    МОМИЧЕ!

За по-бърз растеж на косата.

Супер фен Аватара на nymphadora
    да,аз бях казала,че може да ти окапе косата,ако използваш и двете,понеже при мен така се получи.всмисъл не окапа,а имах косопад страшен добре,че имам много коса

иначе аз да питам на суха коса ли си слагате попринцип домашните маски,или на леко влажна

Ами специално моята на суха я слагам.

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз преди маската с тривитаминола я слагах на мокра коса
    сега си направих същата,само че с бадемово масло на суха коса и видех зор на суха коса едва се слага и се слепва и е ужас дано поне има някакъв резултат

Ооооо ти да видиш зор с жълтък в косата + бадемово и рициново масло, престояли 2 часа на косата ми....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз бях казала,че го слагам без маска,а само тривитаминола,след това слагах една найлонова торбичка на косата и отгоре по принцип трябва да се слага и затоплена кърпа,ама аз не я слагам,само торбичката,и така 2 часа стоя,нанасям го с една спринцофка взимам от тва и пръскам с нея във корените на косата и разтърквам,и така отгръщам пластове и мажа,и накрая събирам си косата на една страна и сипвам от шишето на косата и размажвам навсякъде по дължина,най-вече втривам в краищата

Много благодаря, ще пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си