Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Миии от 2 години бяхме в съседни класове,но даже и "Здрасти" не си казвахме В края на 11 клас отидохме на една екскурзия,организирана от Европейския съюз Първата вечер само му се разкрещях,защото към 23:30ч. тъкмо навихме директорката да не ни вади от басейна и нашия направи бомба до нея Кретенчето малко ... Заради него ни се наложи да си съберем нещата и да се махнем от водния бар Баси ужаса
На другия ден тръгнахме към Габрово ... Малко по-назад в автобуса едни приятели играеха карти и моята приятелка,която беше до мен реши да отиде да играе и така му се наложи да седне до мен Аз тъкмо си бях надула музиката и четях някоя от книгите за убитите босове (не помня коя точно ) и той почна да ме закача Полигавихме се ... Т'ва-онова ... В Габрово валеше адски силен дъжд и той ми даде суичара си (еххх кавалера ми той ),после ми помогна с куфарите ... И така цял ден по пътищата ... На края стигнахме в Шумен,настанихме се в хотела и отидохме да поплуваме (така де другите да плуват,а аз да се лакирам,защото имам страх от дълбочини) ... Да обаче к'во стана и реших и аз да вляза ... За мое огромно нещастие водата беше ледена,а и беше доста дълбоко (аз съм 1.67 ... значи е било към 1.50,а това за мен е доооста) ... И в един момент супер много се паникьосах,защото ми стана студено и ми беше трудно да дишам ... Моя дойде и ме гушна,вдигна ме и ме изкара от басейна (моят спасител ) ... Същия ден един приятел имаше Р.Д. и решихме да се съберем 5-6 човека да се почерпим за негово здраве Бяхме в нашата стая и по едно време седнахме да гледаме някакъв филм Ние двамата естествено трябваше да сме на едно легло ... Първите 10-15 минути беше голяма борба кой да се облегне на възглавницата и на края той спечели,а аз се гушнах в него На другия ден имахме няколко часа да се разходим из града ... Аз отново бях много тънко облечена и той пак ми даде суичъра си (още тогава почнаха да ни бъзикат ) ... После се прибрахме в града ни,разменихме си скайповете ... Той ми пишеше през 3-4 дена,няколко пъти ми звънеше да ме чуе как съм ... Постепенно започнахме да си пишем всеки ден по над 7-8 часа Към края на ноември го бъзикнах 2-3 пъти,че трябва да излезем някой път да пием по нещо и на 3-я път той взе,че се появи пред нас Разходихме се извън града ... После отидохме с колата на крепостта Виждахме целия град и беше адски готино,защото наоколо беше тъмно,а пред нас виждахме само светлините на Сс и на съседния румънски град Лафихме си,разлигавихме се,гъделичкахме се ... Даже и се бихме (на шега естествено) и малко преди да си тръгнем той ме целуна с думите "Ако ти е неприятно само ми кажи и спирам!" ... След това излизахме още няколко пъти в продължение на една седмица и чак тогава събрахме смелост да говорим за тия неща ... До тогава и двамата си мислехме,че тия целувки само за нас самит са нещо повече,а за човека срещу нас са просто ей така за разнообразие
И така ... Еххх пак изписах цял роман,но като се сетя за тази екскурзия и ми идва музата да пиша ...

Хах .. многоо якоо .. .и романтичнооо

Аз ще напиша също после .. сега излзиамм ..