.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    eHoT4e ако може пусни една снимчица,че ми стана интересно как е станало
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

според мен руси кичури на черна коса е грозно
    и моята е черна направих си един голям лилав и всички мн го харесаха (:
    So what if you can see the darkest side of me
    No one will ever change this animal I have become..

Фен
    Град
    Ruse
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    eHoT4e ако може пусни една снимчица,че ми стана интересно как е станало
    Да,наистина пусни една снимка..

Иначе и аз имам същия проблем..И не мога да реша - какъв цвят..
    И да попитам - боята аз ли трябва да я донеса или там в фризьорския салон си има + колко долу-горе струва да си направиш кичури

http://prikachi.com/images.php?files/1335994j.jpg

Съжалявам за лошото качество. Не е нужно да си носиш боя. Фризьорката си има. Но мисля че ако занесеш ще ти се смъкне от цената, но не съм сигурна. Но за кичурите по добре с нейна боя че не се знае дали ще стане. На мен това "осиране" ми излезе 65лв. Както казах и по-рано не си заслужаваше парите. Ако беше някоя която си знаеше работата щеше да стане много добре. И ако виждате дори косата ми не е черна.... :Д

Град
    Ивагакуре
    Ако си направиш един червен ,някъде до бретона според мен ще е върха.. или като на снимката на Селена Гомез
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

червени

Предварително се извинявам, ако повтарям някого.

Препоръчвам ти: лилави, розови или сини кичури, много ефектно седят

http://i33.piczo.com/view/4/b/t/k/d/...22_89884_5.jpg <--- ето това ми хареса

Също така е червени кичури ще седят добре

Според мен най-готино би се получило ако си направиш лилави,розови,сини(мисля че тъмно сини биха стояли по-добре) или червени,като на Селена Гомез.Ако искаш пък,пиши ми на лично да ти пратя един пик с лилави (нов потребител съм,и не мога да ти дам линк-а тук )
    Но трябва да вземеш предвид това,каква ти е прическата,защото ако си примерно на етажи,можеш да си направиш кичури само на долният пласт,между пластовете,или на всичките,ако имаш и бритон трябва да решиш дали искаш да слагаш боя и на него .Ако косата ти е равна навсякъде,можеш да си направиш равномерно разпръснати кичури.Също ще е готино ако си боядисаш краищата,вместо да си правиш кичури :P
    Също ще е добре да решиш и колко кичура искаш и дали искаш да са истински или изкуствени (изкуствени се продават в аптеките )
    Преди време реших да пробвам със изкуствени лилави кичури,тъй като повечето ми дрехи са лилави и сметнах,че ще бъде много яко (така и стана )
    Най-важно е ти сама да решиш какво искаш,и по добре не се влияй от мнения като "О,това е демоде..." бла-бла-бла...Важно е твоето мнение-все пак косата си е твоя!Надявам се да съм помогнала
    Успех с решаването :P
    I've been travelin' on this road too long,Just tryin' to find my way back home,But the old me's dead and gone,dead and gone.... (music)

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Руси кичури на черна коса не ми харесва,аз съм била на сини и червени и беше много хубаво
    +
    Червените кичури стоят много добре, но зависи как са направени.

Цитирай Първоначално написано от Purplee
    Според мен най-готино би се получило ако си направиш лилави,розови,сини(мисля че тъмно сини биха стояли по-добре) или червени,като на Селена Гомез.Ако искаш пък,пиши ми на лично да ти пратя един пик с лилави (нов потребител съм,и не мога да ти дам линк-а тук )
    Но трябва да вземеш предвид това,каква ти е прическата,защото ако си примерно на етажи,можеш да си направиш кичури само на долният пласт,между пластовете,или на всичките,ако имаш и бритон трябва да решиш дали искаш да слагаш боя и на него .Ако косата ти е равна навсякъде,можеш да си направиш равномерно разпръснати кичури.Също ще е готино ако си боядисаш краищата,вместо да си правиш кичури :P
    Също ще е добре да решиш и колко кичура искаш и дали искаш да са истински или изкуствени (изкуствени се продават в аптеките )
    Преди време реших да пробвам със изкуствени лилави кичури,тъй като повечето ми дрехи са лилави и сметнах,че ще бъде много яко (така и стана )
    Най-важно е ти сама да решиш какво искаш,и по добре не се влияй от мнения като "О,това е демоде..." бла-бла-бла...Важно е твоето мнение-все пак косата си е твоя!Надявам се да съм помогнала
    Успех с решаването :P
    тези изкуствените кичури колко горе - долу струват?

първо зависи от къде ще ги купиш,как искаш да се поставят-в смис със щипцици,клипси,да се присадят към твоята коса...също така дали искаш да са от естестжен или изкуствен косъм :P вариантите са от 10лв изкуствен с щипка или клипса,до 200+ присадени от естествен косъм.(приблизително) и пак ти казвам мнооого зависи от къде ги взимаш :P
    I've been travelin' on this road too long,Just tryin' to find my way back home,But the old me's dead and gone,dead and gone.... (music)

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    руси
    два пръста след корена и няма да имаш проблеми
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си