.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

След дъжд качулка

3драсти хора.
    Ще съм кратка,эащото и с много и с малко думи - все едно ще кажа.
    От скоро съм с приятеля ми.Но го обичам.Той също твърди,че ме обича,пък и го виждам в очите му.Но съм едно човече,което няма угодия.
    Връэката ни напоследък не вървеше никак добре.Уж трябваше да проведем раэговор на таэи тема,а той си иэлеэе направо раэруха.Аэ си приэнавам,че каэах доста неща,които хич не ги мисля.. Да,энам си,че е кифленска работа!Днес бях решила да му кажа,че съжалявам и че искам да сме эаедно присто эащото се обичаме!Мисля,че е най-голямата причина.А той явно е уэлобял или не энам...но се чухме эа малко днес и се държа УЖАСНО.После циврих кат бебе,цял ден ми е сковано.ИСКАМ ДА СМЕ 3АЕДНО. Споделям,эащото ми е тежко..ще се радвам да получа съвети.Thank you
    PS: И двамата сме на 18 год.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

ми щом го обичаш му го кажи,кажи че не си ги мислила тия неща и за напред просто мисли преди да говориш...успех

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    по4акаи да минат няколко дена и да му мине.Така ще може да поговорите по-спокоино.

Супер фен Аватара на nymphadora
    това,че сте на 18 май не ви пречи да се държите детински

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    това,че сте на 18 май не ви пречи да се държите детински
    Определено.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

изчакай малко да мине време през времето което чакаш по някои мил смс... и успех :P

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Поговорете. Не по скайп, не по телефон - вижте се.

Задай му въпроса дали имате бъдеще заедно. Питай го дали въобще го иска...

Можеш да подходиш и по друг начин.
    Кажи му всичките неща, които не харесваш в него (по-точно в държанието му), това ще го провокира той да направи същото. Разбирате какво ви пречи - работите в/у него - успявате.
    Поне при мен проработи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ако те обича ще ти се отсърди и ще се сдобрите до 1-2 дена

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    След сватба булка ..

Изчакай да му мине и му обясни, че това което си казала не го мислиш и че го обичаш и не искаш да се разделяте ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    по4акаи да минат няколко дена и да му мине.Така ще може да поговорите по-спокоино.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

всичко е нормално без караници няма интрига
    ;o]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си