- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Митологичен хороскоп.Проверете и вие ^^
КЕНТАВЪР
8 януари – 12 февруари
Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон, затова при всички родени под този знак, животинската същност доминира над човешката. Хората-кентаври трудно контролират такива чувства като ярост, страст, завист, страх. Те винаги са независими и следват гласа на емоциите, а не на разума.
ХАРПИЯ
13 февруари – 18 март
Това митологично крилато създание със смъртоносни нокти е символ на отмъщението. Затова и човека-харпия трудно дава прошка. Той с години носи своето недоволство и завист и изпитва огромно удовлетворение от неуспехите и нещастието на враговете си.
ПЕГАС
19 март – 24 април
Както и този легендарен крилат кон, човекът-пегас дарява останалите хора със своето въображение. Родените под този знак да прекалено горди и дълбоко в душата си са уверени, че са създадени за по-добра участ, от тази, която им се е паднала. Те ненавиждат рутинната работа и са чужди на романтиката, защото постоянно им се струва, че всичко може да бъде значително по-добре.
ЦЕРБЕР
25 април – 30 май
Триглавият пес, охраняващ входа към царството на мъртвите, е най-подходящият символ за този знак. Хората-цербери имат зъл нрав, те са готови да откъснат главата на човека, който ги е ядосал. Ако се налага церберът да сдържа кръвожадните си пориви, той започва да страда от постоянен остър стрес.
САТИР
31 май – 3 юли
Страст, страст и още веднъж – страст! Ето какво движи тези хора и те прекрасно го знаят. Мъжете-сатири са безсрамни мъжкари, оставяйки след себе си път, покрит с ръзбити сърца иразрешуни отношения и бракове. Жените-сатири по-често са склонни да се намесват в чужди двойки и да ги разделят, отколкото да си търсят свободен партньор.
СИРЕНА
4 юли – 10 август
В древната митология морската нимфа, известна като сирена, отвличала със сладкия си глас претърпелите корабокрушение моряци на скалите. В живота хората-сирени също използват обаянието си за постигане на личните си цели, без да се съобразяват с интересите на другите. Жените-сирени благодарение на мнимата си безпомощност умеят прекрасно да манипулират мъжете. Мъжете-сирени използват същия метод, прикривайки се с отработена юношеска невинност.
ГРИФОН
11 август -15 септември
Грифонът е наполовина лъв, наполовина орел. Той е войнствено, силно и свирепо създание. Затова тези черти са свойствени и за хората от този тип. Те са фанатични и са готови активно да отстояват своите убеждения.
ХИМЕРА
16 септември – 22 октомври
Митично животно с множество лица. Най-често това е частично коза, частично лъв и частично змия. Както и химерата, хората от този знак са лицемерни и носят маска съобразно ситуацията.
СФИНКС
23 октомври – 30 ноември
Студеният пресметлив и хитър сфинкс скромно се старае да надхитри другите. Ако успее да икономиса пари, този факт му доставя огромна радост, тъй като силната привързаност към материалните блага е основна черта за този знак.
МИНОТАВЪР
1 декември – 7 януари
Човекът с глава на бик – минотавърът – е роб на своята животинска същност. За разлика от независимия кентавър той е роден да бъде воден, да бъде част от стадото, а не – лидер. Минотавърът трудно взима самостоятелни решения, затова предпочита да действа под чуждо влияние, да се подчинява на чужда воля, ако тя не противоречи на животинските му инстинкти.
Споделете и вие дали съвпада написаното с истинското ви "Аз".
ПС: Не мога да посоча източник, не го пишеше.
Нищо общо с мен не видях в кентавъра.
Audio ergo sum
Аз съм Харпия, обаче нищо общо.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Химера... Аз не се определям така, но познавам един човек, който отговаря изцяло на написаното.
СИРЕНА
4 юли – 10 август
В древната митология морската нимфа, известна като сирена, отвличала със сладкия си глас претърпелите корабокрушение моряци на скалите. В живота хората-сирени също използват обаянието си за постигане на личните си цели, без да се съобразяват с интересите на другите. Жените-сирени благодарение на мнимата си безпомощност умеят прекрасно да манипулират мъжете. Мъжете-сирени използват същия метод, прикривайки се с отработена юношеска невинност.
--- не манипулирам никого и не постигам целите си с обаяние...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Пуу на ЦЕРБЕР ме оприличиха..Почти нищо общо.. :P
Майка ми и баща ми са цербери(според мен си прилича само майка ми
)
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ЦЕРБЕЕРР !!![]()
Има някои съвпадения , но не са много.
Слава Богу !!![]()
Нищо вярно за никоя зодия..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Минотавър съм.
Няма абсолютно нищо общо. Пълна противоположност на характера ми...
И аз така.Първоначално написано от cherrygloss
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от dead_princess
Аз за това ги поставих тука, хороскопи всякакви - ама винаги е интересно да прочетеш нещо подобно.=)Първоначално написано от someonerandom
\Първоначално написано от MakeMeLaugh
/
Странно, защо само негативното са писали?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пегас?![]()
"...И са чужди на романтиката..." - дрън, дрън та пляс.
Пълна глупост![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Сирена съм...май няма нищо общо![]()
![]()
По-интересното на този хороскоп е кое митологично същество си и след това някои индивиди да се филмират и да се чувстват готини![]()
Audio ergo sum