- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Митологичен хороскоп.Проверете и вие ^^
ЦЕРБЕР
25 април – 30 май
Триглавият пес, охраняващ входа към царството на мъртвите, е най-подходящият символ за този знак. Хората-цербери имат зъл нрав, те са готови да откъснат главата на човека, който ги е ядосал. Ако се налага церберът да сдържа кръвожадните си пориви, той започва да страда от постоянен остър стрес.
всичко е вярно![]()
Да определяш характера си и поведението си спрямо някоя зодия е изключително глупаво![]()
Има много хора които се занимават с, цитирам, "абсолютни глупости" от всякакъв вид.Просто реших да го споделя тука придружено с няколко снимки.Първоначално написано от Raybeez
![]()
КЕНТАВЪР
8 януари – 12 февруари
Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон, затова при всички родени под този знак, животинската същност доминира над човешката. Хората-кентаври трудно контролират такива чувства като ярост, страст, завист, страх. Те винаги са независими и следват гласа на емоциите, а не на разума.
Има вярни неща.....
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
и при мен такаПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Химера съм аз - вярно е с изключение на това, че не съм лицемерна...
Сестра ми е сфинкс и за нея всичко е вярно![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Това конкретно са пълни глупости. ((:
Изобщо и на 1/1000 не се доближават до истината в моя случай. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Харпия съм и е вярно![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Първоначално написано от AutumnTears
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
пегаснз дали е вярно
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Кентавър иии може да се каже,че е вярно.
С тоя цербер нищо общо нямам![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Никакъв кентавър не съм.
не е вярно!
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Аз съм харпияНо няма абсолютно нищо вярно за мен
![]()
пълни глупости![]()
Първоначално написано от Serseri91
.. как ме 'оплю'.. просто не е истинаКолкото до това дали е вярно.. през повечето време - не ;d.. но си има изключения xD
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
по-скоро видях общи неща с мен в церебераПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
ЦЕРБЕР
25 април – 30 май
Триглавият пес, охраняващ входа към царството на мъртвите, е най-подходящият символ за този знак. Хората-цербери имат зъл нрав, те са готови да откъснат главата на човека, който ги е ядосал. Ако се налага церберът да сдържа кръвожадните си пориви, той започва да страда от постоянен остър стрес.
![]()
Тръцки!
ЦЕРБЕР
25 април – 30 май
само това за ядосването е отчасти вярно![]()