.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Град
    Wonderland

мнг яка картинка

за мен нищо вярно.

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    23 октомври – 30 ноември

Студеният пресметлив и хитър сфинкс скромно се старае да надхитри другите. Ако успее да икономиса пари, този факт му доставя огромна радост, тъй като силната привързаност към материалните блага е основна черта за този знак.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Хаха Откъде я изровихте тази тема, беее

Въх доста вярно е Сатир съм си!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Пегас съм и почти нищо не е вярно...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    ЦЕРБЕЕРР !!
    Има някои съвпадения , но не са много.
    Слава Богу !!

Град
    Ивагакуре
    Сирена
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Непостоянно
    НЕ СЪМ ЦЕРБЕР !!!!!!!!!!!!! Въпреки, че ако някой който ме познава го прочете, само така ше ме нарича Но друг човек който е на 26ти април, определено мисля че важи за него.. ахах
    .!.

Химера? Аз? Нищо общо.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    много тъпо... голям смисъл е побран в 2 изречения
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цербер,ама не съм зла :Д

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    САТИР

Град
    На стадиона за бягане.
    Въобще не е така в моя случай. Глупости!
    Running is my drug and I am overdosed ..

=]

Мм .. сирена ..
    - only GOD can judge me !! ;]

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Кентавърът е наполовина човек, наполовина кон, затова при всички родени под този знак, животинската същност доминира над човешката. Хората-кентаври трудно контролират такива чувства като ярост, страст, завист, страх. Те винаги са независими и следват гласа на емоциите, а не на разума.

има нещо вярно
    Memento mei, memini tui!

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Харпия..вярно е от до..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Нищо вярно.

Но щом се "оставяте" живота ви да се диктува от звезди, съзвездия, астролози и хороскопи, то какво да кажем?
    Grumpy old madman

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Нищо вярно.

Но щом се "оставяте" живота ви да се диктува от звезди, съзвездия, астролози и хороскопи, то какво да кажем?
    Това беше най-глупавото нещо което Някога си казвал... а ти си казвал много глупави неща.
    Астрологията е най-старата наука.
    Не се изказвай неподготвен.
    Този зодиак не знам, но нормалният..не можеш да подлагаш под въпрос.

Цитирай Първоначално написано от Shiz0
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Нищо вярно.

Това беше най-глупавото нещо което Някога си казвал... а ти си казвал много глупави неща.
    Астрологията е най-старата наука.
    Не се изказвай неподготвен.
    Този зодиак не знам, но нормалният..не можеш да подлагаш под въпрос.
    Астрономията е наука. Астрологията са купчина брътвежи с религиозна насоченост. Реално дори съзвездията са разглеждани като равнинни образувания, а самите звезди са на светлинни години една от друга, като даже не е сигурно, дали още са там, или не са си изпяли песентта отдавна.

А ако е наука, посочи ми някои от научните й методи. Как се стига до заключенията примерно. Да видя ясен логичен път.

Направо съм потресен, че хора на по 18 години не правят разлика между наука и суеверие.
    Grumpy old madman

Шизо отново показва, че е потресаващо празноглава... Единствената допирна точна на астрологията с истинските науки е в това, че завършва на "-логия".
    Но не мога да кажа, че това е най - глупавото нещо което е казала , тъй като тя е казвала много глупави неща.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Град
    Велико Търново
    Направо трябва да спрете да пишете, защото ме карате да излизам от границата на благоприличието.
    НЕ САМО астрологията е наука, а и е Първата такава. От нея произлиза всичко по нататък. В желанието си да ми докажете колко сте по-добри и ЕнтЕлЕгентни от мен, се изказвате по въпрос който е отвъд въможностите ви на мислене, да не говорим че отричате съществуването на взаимовръзките които са строители на света в който живеете. Просто е нелепо да сте от онази страна, това е най-ниското ниво на което можете да паднете..
    Доказателства Канис мога да ти дам. Ще бъдат валидни обаче с твоя помощ. Имаш нужда от 4 до 6 години изучаване на астрологията, след това правене на елементарните на този етап сметки. Когато се окаже, че "излизат", тогава ще знаеш със сигурност. Понеже знам че няма да го направиш, просто си затвори устата и прочети поне 1-2 статии по въпроса..

"'Astrology is a science in itself and contains an illuminating body of knowledge. It taught me many things, and I am greatly indebted to it. " A.E.

1.http://www.themagicofquantum.com/files/chapter_01.pdf
    2.http://www.public-republic.com/magaz...9/09/26896.php

Някой май са проспали първите 8 години в училище. историята примерно - за възникването на религията, връзката с астрологията и тн. То и теологията е наука уж.
    Но по дяволите, кой след седми клас, когато се учи стереометрия малко ще тръгне да разправя, че пространствени проблеми могат да се решат в равнината?

На артЪ фотографски - май някой е пропуснал уроците по перспектива, или въобще не е наясно с оптиката. Изобщо защо се сменят обективите?

Астрологията възниква в един двуизмерен свят на плоска земя и плоско небе. Enough said

А колкото до дадените от Шизо "научни" източници

П.П. интересно защо въпросния цитат на Айнщайн се среща само в про-астрологически сайтове
    Grumpy old madman

Град
    Велико Търново
    дръж си капаците в/у учите.. виж докъде са те докарали..

Цитирай Първоначално написано от Shiz0
    дръж си капаците в/у учите.. виж докъде са те докарали..
    Май се оказа вярно казаното от мен за пропуснатите години в училище.

А що се отнася до капаците - твоите май са с размерите на платна.

факт е, че не може да предоставиш нито един научен довод за истинността на астрологията.

Astrology is a group of systems, traditions, and beliefs which hold that the relative positions of celestial bodies and related details can provide information about personality, human affairs and other "earthly" matters

Астрологията (на гръцки: αστρολογία: ἄστρον, astron („съзвездие“ или „звезда“) и -λογία, -logia („изучаване на“)) е сбор от суеверия и навици, в чиито среди се поддържа противоречивото схащане, че положенията на небесните тела (най-вече планетите от Слънчевата система) дават информация за човешката индвидуалност, дела и други земни въпроси. В древността, бидейки част от астрономията, астрологията е изучавала съвпаденията между небесните и земните явления.
    wikipedia
    Grumpy old madman

Град
    Велико Търново
    знаеш че е тъпо да се заяждаш за такава грешка, която Учевидно е от невнимание..
    А доводите ти за несъществуването на наука астрология са също толкова незащитени както доводите са съществуването и.
    Аз спирам, защото за мен спора е излишен. Все1 да споря с някой че инфрачервени лъчи не съществуват само защото никой човек не може да ги види.. и куп подобни ДОКАЗАНи факти които..видиш ли, нищо че не виждаш;доказваш;разбираш-са там.
    ПП:Гравитацията все още не е обяснена..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си