Направо трябва да спрете да пишете, защото ме карате да излизам от границата на благоприличието.
НЕ САМО астрологията е наука, а и е Първата такава. От нея произлиза всичко по нататък. В желанието си да ми докажете колко сте по-добри и ЕнтЕлЕгентни от мен, се изказвате по въпрос който е отвъд въможностите ви на мислене, да не говорим че отричате съществуването на взаимовръзките които са строители на света в който живеете. Просто е нелепо да сте от онази страна, това е най-ниското ниво на което можете да паднете..
Доказателства Канис мога да ти дам. Ще бъдат валидни обаче с твоя помощ. Имаш нужда от 4 до 6 години изучаване на астрологията, след това правене на елементарните на този етап сметки. Когато се окаже, че "излизат", тогава ще знаеш със сигурност. Понеже знам че няма да го направиш, просто си затвори устата и прочети поне 1-2 статии по въпроса..
"'Astrology is a science in itself and contains an illuminating body of knowledge. It taught me many things, and I am greatly indebted to it. " A.E.