.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: объркана

Град
    Стара Загора

объркана

На скоро се запознах с едно момче. Много го харесвам, той също казва, че ме харесва, но не знае че аз го харесвам Не съм сигурна в неговите думи и искам да знае за чувствата ми, а не знам как да му кажа ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Просто се забавлявайте заедно Той ще си свърши работата, щом ти е казал, че те харесва. Няма нищо лошо да му седнеш в краката и да го прегърнеш, даже е супер яко! След това може да очакваш целувка.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    целуни го,няма нужда от думи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^^ И аз мисля, че няма нужда от думи... покажи му го с действия. Усмихвай се, забавлявай се с него, прегърни го, поискай да се разходите някъде двамата - сигурна съм, че ще го забележи

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

И защо не му вярваш?
    Просто му го покажи и съм сигурна, че другото ще стане без обяснения - все пак и двамата се харесвате
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^^ И аз мисля, че няма нужда от думи... покажи му го с действия. Усмихвай се, забавлявай се с него, прегърни го, поискай да се разходите някъде двамата - сигурна съм, че ще го забележи
    +++++
    )

em prosto se dr1j estestvenoo..tfa e nai vajnotoo...i ako toi te haresva tova e mn dobre naprimer ako sta izleznali zaka4ai se no ne kato dete idi go gu6ni sedni v nego i taka mu namekni ne6too i gotovoo

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    какви момичета сте бре?
    как да покажеш на едно момче, че го харесваш.. има толкова много женски трикове, че просто няма да ми стигне поста за да ги изброя..
    Не е въобще трудно..
    Както горе казаха може направо с целувка, но ако искаш той да е инициатора за целувката, да сте на някое романтично място и т.н. можеш 1во да почнеш с леките закачки, използвай чара си - това е главното ти оръжие.. покажи му колко е чаровна усмивката ти и просто момчето няма да знае откъде му е дошло. Вече когато види, че не ти е безинтересен сам ще започне да дава иницатива, на която ти трябва да отвърнеш, а не да се правиш на недостъпна и да му казваш, че не го харесваш и т.н..
    И начина не е само един, а безброй

Успех.
    Щом ти е казъл, че те харесва, то тогава нещата са лесни.

Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    +++++
    мхммм
    Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
    Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
    School is fun. There are lots of people to make fun of = )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си