- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отностно Свети Валентин...
Обращам се към двата пола и съжелявам ако има подобна тема..та значи искам да попитам според вас заслужава ли си да пропилееш около 350/400 лева за огромен букет рози и то да не го изпратиш лично а чрез доставчик..или е по добре да е нещо по скромно отностно букета за да се даде възмъжност за още подаръци..защото в крайна сметка мисля че за 400 лева дори и невероятна вечеря в ресторант или нощувка в някой хотел би било по задоволително да пропилееш 400 лева..но не знам не ми се ще само еднотипни неща..няма ли да е по романтично и нетипично да прекараш Св.Валентин на плажа с няколко бутилки вино напивайки се до умерено количество мъкнейки лаптоп и гледайки някой романтичен филм..е не цяла вечер естествено ;d щотт навярно одеалата няма да вършат много полза за отоплениеама за товаа пък любовта ще топли
![]()
![]()
![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
И тва за кфо не го вметна във вече готова тема за Свети Вальо,аам спамиш със стотната ве д'ге...,е бре мега много се вкарвате във филми с тоя Трифон Зарязан.
400 лв. за букет ми се виждат много,като цяло такава сума ми се вижда много за един измислен празник.Но това с плажа е добра идея![]()
Това влиза в графата "Най-тъпо похарчени пари"! Хората нямат 2 лева да си купят хляб и мляко, ти букети за 400 лева говориш.![]()
П.С. Ти 400 лева на куп виждал ли си ?![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
ау, колко рАмОнтично <3
ама 400 лева за цветя са много, мисля...
това с плажа е прекрасна идея, но няма ли да ви е прекалено студено?...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ее сигурно ще е студено ноо пък изживяването ще е яко...а тука вече зеха да се карат зарад тия цветя тццц![]()
![]()
![]()
![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
големоооофилмиране,айде айде след няколко месеца ше си с друга![]()
![]()
![]()
Познат на моя приятелка й подари 101 рози,само защото на един купон тя се избъзика "А к'во са 5 рози ... То като не са 100 ..." и оня явно си помисли,че ще има някакъв шанс с нея ако й подари букет от НАД 100 рози ... Е късмет к'во да се правиАма к'во го бъркаха парите него
За година изхарчи 80 000лв. ... Всяка вечер като излезем на заведение оставяше по 100лв. бакшиш ако му харесваше държанието на сервитьорката ...
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не се набутвай с прекалено скъпи неща за пичка. Няма да ти донесе полза, дори може да навреди.
Да празнуваш Св. Валентин е ретардед, но идеята за лаптоп на плажа е добра като за романтично прекарване, независимо дали на Св. Валентин или в друго време.
Мнооооооого сладко, чак горчи. Че и клиширано.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тук започнахте да ни мерите с едни суми ....![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
На мен би ми било неудобно да получа подарък за тази сума от половинката си по какъвто и да е повод. Ако имаш парите да си го позволиш, по-добре я заведи на екскурзия, а не ги харчи за цветя, които след 5 дни ще отидат в коша. Аз 4 стотака бих похарчила за далеч по-смислени неща - половин лаптоп, печка за готвене, екскурзийка за уикенда за двама ни в Турция...Всеки с приоритетите си.
Не държа много на празника, но 1 година той не беше до мен на него. Стана ми тъпичко. От тогава единственото ми условие за този ден е да сме заедно. Другото са вещи и ненужно изхвърляне.
Уаааау..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Розите са оригинална идея, но си заслужава повече за една нощ в хотел, вечеря за двама ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз ти предлагам да й вземеш една роза и йдеята за плажа мн ми допадна,така хем няма мн да се охарчиш,хем тя ще е щастлива![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Две секретарки си говорeха коя с кого къде какво правила по празниците. Едната разказваше много ентусиазирано, а другата си мълчеше. Тогава първата каза:
-Абе, муцинка, ти нали и ти беше с твоя шеф на Пампорово? Нещо-нещо нямаше ли там? Айде похвали се деее...
-Ми кво да се похваля - каза мълчаливата - той още първата вечер ме изведе на разходка с колата из гората... Щото нали - в хотела може и да ни усетят... И, кво да ти разправям - в колата, на задната седалка, знаеш как е... Набързо, на две-на три... Нищо особено... Обаче тъкмо след това си запалих една цигара, и шефът изведнъж ми вика
-"Марш навънка!"
На мен ми призля - как навънка в тоя студ, пък и аз по едни прашки само... Ама той - не! Навънка - вика! Излязох аз, а тогава той съсвсем ме шашна
-"Почвай, вика, да правиш снежен човек!"
И аз кво да правя - направих един снежен човек... После, като с прибирахме към хотела, му викам
- Aбе, шефе, всичко разбирам, ама защо трябваше да правя и снежен човек бе?!
А той найш кво ми вика
- "Муцка, вика, няма кво да се лъжем, вика... Аз, че не съм вече първа младост - не съм... Че не мога да правя секс като хората - не мога... Е, как да те впечатля тогава? А сега поне цял живот ще помниш как си правила снежен човек!"
Ей на тоя виц и напомняш..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен е супер безсмислено да даваш толкова пари за цветя.
Да не говорим и че никога не съм разбирала смисъла от 'супер скъпите подаръци'...
Къде отидоха малките невинни жестове, които ти остават за спомен.... Къде отидоха и хората, които ги ценяха..., и хората, които ги правеха?!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз не разбирам излишното харчене на пари за безсмислени неща. Казах вече, че ако е решил да ми купи нещо скъпо,поне да е практично. И при все, че с моя се знаем от 1000 години, пак не мисля, че е нужно да ми прави подарък с такава стойност. Предпочитам да не ми купи нищо и след време да си вземем нещо необходимо за нашия дом.
Най-хубавите ми подаръци са 1 преспапие с розички. На дъното имаше залепена изрезка от картичка с роза и надпис "обичам те" и мой графичен портрет, нарисуван от него. Първото, защото беше първото писмено признание в любов. Второто, защото беше нещо лично за мен, направено лично от него. Струвало му е 1 лист, молив и рамка, но такова щастие не съм изпитвала от подарък. Сега обаче много си вдигна летвата![]()
всичко си заслужава ако е от сърце ,ако имаш пари дай ги ако нямаш, направи нещо скромно и хубаво![]()
Честно казано идеята с цветятя е сравнително добра,ако двамата все още нямате връзка.Момичето ще остане с добри впечатления определено.Но ако имате сериозна връзка,двамата може да отидете някъде заедно-хотел,ресторант и тн.Аз лично на Свети Валентин харча пари,без да се замислям,защото знам,че ще ги дам от сърце,вместо да ги изпия по морето или нещо друго безсмислено![]()
ПП:Кремчето,права си за някой неща,но ти и приятелят ти сте от доста време заедно,имате си дом и ситуацията е различна...![]()
Успех и не съжелявай,каквото и да решиш! :P![]()
Рози за 400 лева?
Ако е лигаво-романтична натура, ще полети.Но ако е практично, земно момиче, ще оцени повече красиво бижу с разни бляскащи камъчета... така де, розите ще увяхнат, ти ще я зарежеш, но диамантите, диамантите си остават!![]()
all day... all night... what the fuck?!