- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам да питам...
След като си направя такава прическа ще трябва ли да я оформям или след като се подстрижа ще си е така?Имам супер права коса и гъста коса.
бтв:знам че е емовско,но аз не си слагам грим.Просто ми харесва прическата пък и е единствената,която ще ми отива като си пусна дълга косата :/
ми ще трябва да я топирваш малко![]()
Съдбата помага на смелите !
първо ще трябва да се раделиш с гъстата си коса
трябва доста да се филира и изтъни.
казваш че е права, значи препдолагам няма да имаш нужда от преса.
малко топиране в корените, лак ии съвсем малко вакса за оформяне(може и без нея , ако не знаеш как се ползва)
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Както каза POLLINA - ще трябва да си филираш косата..
След като се подстрижеш - ще трябва лекичко да си я топираш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А как да се топирам?Косата ми нали ще расте гъста :/ Имам предвид,че след като я филирам,тя няма да продължи да расте такаПървоначално написано от POLLINA
Как да се науча :d имам лак за коса-черния на тафт
според мен щом ти е гъста косата не си я погубвай,заради тая прическа после като ти стане рядка ще съжаляваш
Да, не прави грешката да си я филирваш.После ще ревеш за обем, който ще постигаш по вредни за косата начини.По-добре измисли нещо друго, но щом ти е гъста - не си я съсипвай.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Big or small, lies are lies!
Абе няма ли да расте гъста?Каква друга прическа :/ На мен ми отиват такива подобни....Първоначално написано от vagarious
Как е изглежда ако не е филирана?Какво представлява това?(знам,че става по-тънка).Не може ли само в краищата,за да се получи онзи ефект по раменете и без да си съсипя косата?
Ами филирането в повечето случаи,означава изтаняване(да не кажа във всички случаи).Тя ще расте гъста, нно щом искаш такива прически, трябва да се филира, и при всяко филиране, как мислиш, че ще бъдеш с гъста коса и с такава прическа!?Рабра ли какво исках да кажа, защото май не го обясних като хората?!![]()
Първоначално написано от tonitta
Помислих,че нещо ме обиждаха там
То казвали,че приличам на Hardball
Ама ме е страх да не си разваля косата,че само т'ва ми липсва-рядка,сплескана коса :/
Е...аз бързо си сменям прическите :/ Ама имам мерак за тазиПървоначално написано от vagarious
Сега най-добрата ми приятелка очаква с нетърпение да си я направя
Много я хареса прическата
![]()
Е нз..аз ако съм - няма да рискувам, да премахна обемната ми косичка.![]()
![]()
Ся като се замисля и след като гледах едно клипче за филиране разбрах,че съм била с филирана коса :/ .Тя моята коса е много обемна пък и аз използвам шампоани,които правят много пиана-косата ми става обемна :/.Първоначално написано от vagarious
Ти не беше ли тази, дет търси прическа за приятелката си, която не иска бретон, а път тази прическа много й харесвала...![]()
![]()
![]()
![]()
много хубава прическаи щом ти е права косата
и като е гъста че има обем, а надолу като е на пластове няма да има обем .. както на момичето от снимката..
но да не се получи така че като се подстрижеш да се начупи
защото и моята като е дълга е права
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
О..определено ще трябва топиране , за да се постигне този вид..
( ако искаш да ти е така нагоре ) предполагам , знаеш как се топира?! ( клипчета..vbox и т.н ) - мисля,че трябва доста да се изтъни..но все пак,за да е по-хубава прическата - използвай лак и преса..
така еПървоначално написано от vagarious
![]()
Тя не ми бфф,а една друга ама и тази я харесаПървоначално написано от Inn0cenCe
Ама за себе си не иска бретон....не обича просто