- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета какво е чувството да правите орална любов на момиче?
Момчета какво е чувството да правите орална любов на момиче?
Какви са реакциите и?а вие какво чувствате?
На вас самите доставя ли ви някакво удоволствие или не ви кефи,но го правите заради момичето?
може да коментирате абсолютно всичко свързано с темата.Ваши случки и т.н![]()
Харесва ми да..Обичам е така да ме хвана за главата.. готино е .. усещането хммм.. много по-малко от това което тя изпитва
Много приятно и възбуждащо
стига да се поддържа и да се бръсне, обожавам го, дори колкото самия акт
ако докато съм долу и усетя неприятна миризма... тва не е на добре..
Скоро говорих с приятеля си за това. Имал е и други жени преди мен но каза че никога не му е доставяло удоволствие да го прави защото е било като задължение. Преди секс - шпакла. Иначе няма секс![]()
При мене все напира да ми прави може би защото аз не настоявам а понякога даже не го оставям ако нещо не ми е комфортно или не съм в настроение за това. Също каза че вкуса и миризмата са важни а това не винаги зависи от хигиената. Всяко момиче си има някакъв индидуален вкус както спермата при мъжете. И само да ви светна че вкуса и миризмата при жените зависят и от това момичето в коя фаза на цикъла е.
На мен ми харесва защото виждам какво удоволствие й доставям.Действа ми възбуждащо и ми харесва да съм там долу![]()
![]()
Ако момичето е супер секси е готино, иначе е все тая
Обичам да правя орална любов с приятелката ми, незнам действа ми възбуждащо![]()
I love my girl <3
Точно.На мен не ми харесва чак толкова,но обичам да я гледам как умира от кефПървоначално написано от Bukmop
![]()
Westside rollin' all day, every day
Ами все едно лижеш ... свински ребърца
Yea, though I walk through the valley of the shadow of death. I will fear no evil !!!!
Първоначално написано от valko88
![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
тогава защо го правиш??Първоначално написано от t0d1t0
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
викаш друго е да ми правиш свирка, нали?Първоначално написано от t0d1t0
![]()
е ми зат'ва ми е гадно... Клитора ти е голям колкото уйПървоначално написано от NaOH
щото съм смотаняк и не искам да я убидя... Ти нещо не схващаш ирония,а?Първоначално написано от ifilinnchica
щото клитора ми е уй!баси колко бавно зацепваш
![]()
ама ти си някакъв тъп,а?![]()
От сарказъм,ирония,нещо от тоя сорт да разбираш?
То и Къци Вапцаров така се оправдавашеПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx