- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Караме се заради приятелите ни . .
хаха наи пък мразя такива пиклиовци с извинение които пред приятелите си едва ли не да се покажат че са лидери в една връзка почват да се държат с момичето си както им падне ..съвета ми е остави го .. дори и да спрете да излизате с тоя въпросния приятел нямаш гаранция че някога когато се наложи да излезете с друг няма да се държи като идиот ... или да се замисли над поведението си или да хваща пътеките .. аЗ тка бих постъпила
![]()
съншайпп
и аз така мисляПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
If I played you like a toy?
Моя приятел е пълната противоположност на твоя. Когато сме с неговите приятели никога не ме изолира, никога не се държи гадно и така нататък... НапротивВсе ме гушка, целува, разлигавя ме
Даже неговите приятели ни викат "Еее не се наобичахте бее, разделете се малкоо, обърнете ни внимание и на нас"
![]()
![]()
Седнете някой ден и си поговоретеКажи му, че ако не си оправи отношението към теб докато е с приятелите си ще спреш да излизаш с тях и ще искаш винаги да сте си само двамата... Въпреки, че това не е решение, защото няма вечно да сте сами и това негово отношение показва неуважение към теб
Не трябва да го търпиш такъв...
Трагедията е пълна...
да и моя е такаПървоначално написано от Korrnyy
![]()
![]()
Първоначално написано от Korrnyy
Емии послушах ви, днес излезнахме и говорихме . . естествено по едно време ме изнерви и аз започнах да викам малко . . но като цяло се разбрахме мисля..![]()
Уговорихме се когато неговия приятел е с него аз д ане съм там и от време на време той да излиза с моята компания, както и аз с неговата . . но не винаги![]()
Надявам се нещата да се оправят. . мерсии адски много на всички![]()
![]()
Супееер сте![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Намери си човек, който ти казва че си красива, независимо дали си...
Kойто ти се обажда след като сте се скарали...
Kойто ще лежи под звездите и ще слуша ритъмa на сърцето ти или ще остане буден, само за да те гледа как спиш...
изчакай човека, който те целува по челото, който иска да ти покаже света когато си в затруднение!
Kойто държи ръката ти пред приятелите му... този, който от време на време ти напомня колко много държи на теб и какъв щастливец е че те има...
Tози, който се обръща към приятелите си и казва "ТЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА "
Много хубави мисли и думи.. Незнам за мен това е кофти да те пренбрегва и да е груб пред този негов приятел.. Супер тъпо и детински е,. Не трябва да е така.. Дори и пред приятелите си трябва да показва че те обича и уважава .. нямам предвид да се мляскате и лигавите.. по скоро да си личи че държи на теб и не си като няква пионка там.. и че е от значение че си с него там в този момент..
+1Първоначално написано от anonimchetou
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .