- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска да ме разкара или..
Обръщам се главно към момичетата във форума с надеждата да ми помогнете. Аз съм момче на 16, от скоро ходя (ако мога така да го нарека) с едно момиче. Излизахме няколко пъти, питах я дали иска да е с мен и отговори да, само че доста често като и се обадя все си измисля някакво оправдание и не излиза.. Днес трябваше да и се обадя да се видим, но телефона и е изключен, също така я няма в скайп.. Все едно се е покрила някъде..Вече не знам какво да мисля. Какво да направя, според вас каква е причината да се държи така?
![]()
Може да я е страх един вид (особено ако е на 14 .. ).. ние няма как да знаеш на какво се дължи това със сигурност .. затова я попитай сам какъв е проблема!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
може да има много при4ини за това телефона и да е изклю4ен.Из4акаи не може ве4но да се крие.Когато можете поговорете и се изяснете.
Съгласна съм с Hilary_ .Но пък просто може и да е била заета ...
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
съгласна съмПървоначално написано от nymphadora
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
иска да те разкара, ама не иска да изгрубява. недей да и се буташ много, 'щото ще получиш уверение от нея, че не иска да излизате вече
Напиши й един смс... "Ако си променила решението си, относно въпроса ми, винаги може да ми го кажеш, не е нужно да бягаш". И чакай отговор.
Със сигурност има причина за държанието й, предразположи я да ти каже...
Всъщност, настоявай да ти каже, всеки заслужава да знае истината, търси си я.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Спри да я търсиш.
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
хаха най добре наистина спри да я търсиш след като се прави на интересна ... а пък и има шанс да и станеш по интересен по този начин и тя да почне да те търси![]()
+Първоначално написано от miss_asi
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
или иска да те разкара или е имала някаква работа
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не все едно, ами направо си се е покрила.Първоначално написано от nicox
![]()
Просто не я търси, докато тя не потърси теб. Ако не те потърси, здраве да е, следващата късметлийка да влиза през вратата.
иска я! и аз искам, ама поне имам алт+ф4 и те разкарвам![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
работата е ясна - NEXT GIRL![]()
;o]
наистина може да иска да те разкара и да не може за това да се крие..пиши и ако си е променила решението да ти каже и не се занимавай повече
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Емиии седнете и си поговорете насаме и като зрели хора. Току виш има обяснение за всичко. Но не прибързвай с изводи и теории, защото в повечето случаи това е грешната тактика.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
е може пък просто да спии![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]