- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е последното нещо,заради което се скарахте ?
Любов ,любов,любов...разбрахме,че всички двойки много се обичат,сега да видим за какво се скарат,до колко е сериозно и до колко от дъж на вятърЗа какво последно се нацупихте/ядосахте на половинката си?
![]()
Защото чувал мъжки гласове покрай мен![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами ние сме заедно вече повече от 2 години и тъй като нямаме сериозни неща за които да се караме.. се караме за глупости.Последният път се скарахме дали сме гледали 1 филм заедно или не .. Аз спорех че не сме а той че сме..
оказа се, че сме го гледали но аз съм забравила...
сега като се сета ми е смешно...
![]()
хаха .. 100% пак беше заради мен ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
em za6toto edna fr mu kaza 4e sam kazala edna negova taina i toi mis e razvika i do tam bqhmee.....no az vse o6te go obi4am mnogoo
За 2-та месеца,в които сме заедно не сме се карали за нещо сериозно
Случвало се е да се ядосаме един на друг за нещ,но до минута ни минава
А иначе последно се скарахме вчера,когато му казах,че не искам подаръци за Р.Д.-то и за Св.ВалентинЧак бармана дойде да ми обяснява как не ставало някой да дойде на Р.Д.-то ми без подарък
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Има цяла тема посветена на единственото нещо, за което се караме .. и естествено възможно най-тъпото!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
като не щя да мми духа под вода! как не я е срам бе, аз жакузи-макузи за нея бях купил, манекенки от 45 до 55 кила от 18 до 21 години се избиват да дуят под вода, тя ще да не ще![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Хм...каза ми "Ти си се променила". Става му криво всеки път, когато след 22:00 часа мен ме няма, или когато ми се обади и съм навън с компания. Казва ми "Защо не се обади?". А като го правя той вечно е зает.
Няма угодия. И доверие няма... нито бъдеще. Водя една отдавна загубена война.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
земи ме мене, аз не звъня. само ще те чучкам, и пак![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
За пиенето му .. и за неспособността да си споделя проблемите. Много е вдървен понякога..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ми заедно се от 3 год. и 7 мес. и сме се карали за доста неща. За щастие повечето са били дребниЗа последно май се скарахме за това, че не искаше да занесе блендара на мама на ремонт, тъй като аз нямам време от работа, а тои сега си седи в къщи
![]()
![]()
. Сега ми е супер смешно като се сетя
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
За това къде ходя..![]()
И спря да се върти за миг земята..
оо за най различни глупостипримерно е ся се скарахме че много съм се лигавела и че много пъти на деня сме се чували.. ко да говоряя
скоро правим една година
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
Ти вземи млъкни!Първоначално написано от kypo
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ем за 2та заедно сме се карали само за дребни и незначителни неща и на 2ма ни ни минава мн бързо![]()
вчера се скарахме щото той ми обесняяше нещо ама много ме забърка и почна ми задава някфи олигофренски въпроси и аз нищо неразбрах и се ядосах и му казах че като захване нещо да го довършва а не да говори за 2ро и да обеснява 3то ...ае каша дигна ми пара малко ама ми мина след 20минглупости само
![]()
If I played you like a toy?