.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на LP_girl_14

Какво е последното нещо,заради което се скарахте ?

Любов ,любов,любов...разбрахме,че всички двойки много се обичат,сега да видим за какво се скарат,до колко е сериозно и до колко от дъж на вятър За какво последно се нацупихте/ядосахте на половинката си?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Защото чувал мъжки гласове покрай мен
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Недоверието,може би..

Голям фен
    Моето държание към него ...

когато му обръщам внимание съм " лигава " ... , а когато не му обръщам ... "вечно съм била нацупена " айде отиди му угоди на тоя човек

Ами ние сме заедно вече повече от 2 години и тъй като нямаме сериозни неща за които да се караме.. се караме за глупости. Последният път се скарахме дали сме гледали 1 филм заедно или не .. Аз спорех че не сме а той че сме.. оказа се, че сме го гледали но аз съм забравила... сега като се сета ми е смешно...

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха .. 100% пак беше заради мен ..

em za6toto edna fr mu kaza 4e sam kazala edna negova taina i toi mis e razvika i do tam bqhmee.....no az vse o6te go obi4am mnogoo

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    За 2-та месеца,в които сме заедно не сме се карали за нещо сериозно
    Случвало се е да се ядосаме един на друг за нещ,но до минута ни минава
    А иначе последно се скарахме вчера,когато му казах,че не искам подаръци за Р.Д.-то и за Св.Валентин Чак бармана дойде да ми обяснява как не ставало някой да дойде на Р.Д.-то ми без подарък
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Има цяла тема посветена на единственото нещо, за което се караме .. и естествено възможно най-тъпото!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    бълХаристан
    като не щя да мми духа под вода! как не я е срам бе, аз жакузи-макузи за нея бях купил, манекенки от 45 до 55 кила от 18 до 21 години се избиват да дуят под вода, тя ще да не ще
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хм...каза ми "Ти си се променила". Става му криво всеки път, когато след 22:00 часа мен ме няма, или когато ми се обади и съм навън с компания. Казва ми "Защо не се обади?". А като го правя той вечно е зает.
    Няма угодия. И доверие няма... нито бъдеще. Водя една отдавна загубена война.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    бълХаристан
    земи ме мене, аз не звъня. само ще те чучкам, и пак
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    million miles away (:
    За пиенето му .. и за неспособността да си споделя проблемите. Много е вдървен понякога..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ми заедно се от 3 год. и 7 мес. и сме се карали за доста неща. За щастие повечето са били дребни За последно май се скарахме за това, че не искаше да занесе блендара на мама на ремонт, тъй като аз нямам време от работа, а тои сега си седи в къщи . Сега ми е супер смешно като се сетя
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    приииятелиите..

Мега фен Аватара на xoxi
    За това къде ходя..
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Haskovo
    оо за най различни глупости примерно е ся се скарахме че много съм се лигавела и че много пъти на деня сме се чували.. ко да говоряя скоро правим една година
    Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    земи ме мене, аз не звъня. само ще те чучкам, и пак
    Ти вземи млъкни!

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ем за 2та заедно сме се карали само за дребни и незначителни неща и на 2ма ни ни минава мн бързо
    вчера се скарахме щото той ми обесняяше нещо ама много ме забърка и почна ми задава някфи олигофренски въпроси и аз нищо неразбрах и се ядосах и му казах че като захване нещо да го довършва а не да говори за 2ро и да обеснява 3то ...ае каша дигна ми пара малко ама ми мина след 20мин глупости само
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си