- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ще се поди грае ли с мен ?!?
значи ся преди харесвах едно момче но той не ми обръщаше внимание ходи вече с две мои fr и вчера ми каза че ме харесва и че иска да сме повече от fr .....но аз не съм сигурна да не се подиграе с мене...и е в една компания с бившия ми... spe6no kajete mi kfo da napravqq![]()
![]()
Не се подиграва, а иска да спи с теб 2-3 пъти.
Мхм.Първоначално написано от fc
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Щом като преди си го харесвала, какво му мислиш ??![]()
Пробвай с него, ама си имай едно на ум.
Не му се връзвай на всичко, не му вярвай за всичко, но пък защо да не пробваш. . . ако още го харесваш, разбира се.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не му се връзвай .. явно просто иска да ви мине всичките една по една ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а после да подкара и мъжкитеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Първоначално написано от LiRRRa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Съгласна съм..Първоначално написано от soul1199
Явно иска да спи с теб,или да мине всичките ви една по една![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
подиграй се първа с негоочевидно е супер несериозен тип и не си заслужава да си с него.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
А така,най-добре ще е да се опиташ да извъртиш нещата така,че ти да си тази,която се подиграва. Независимо какво ти писаха по-нагоре,аз ще ти кажа "Не пробвай!" и съм категорична.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Един съвет от мен: Помисли си струва ли си. Ако е женкар, по добре не му се връзвай. Този тип момчета са много подли. Използват си тайните оръжия за да те накарат да хлътнеш здраво по тях. И най накрая казват "Искам да правим секс" и след 2-3 пъти си намират някоя по-добра и те изоставят. Опитай да използваш неговия начин. Прави се на недостъпна. Не бъди лесна. Накарай го той да се увлече по теб и накрая му натрий носа![]()
А после жените били курви!?Тая шаврантия(момчето)иска на всякъде да се начекне.Не му се връзвай!
Първоначално написано от fc
![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Остави го да се гърчииии![]()
![]()
Не си заслужават такива момчета накарай го да ти се моли и някой слънчев ден му заяви, че ходиш с друг или че Никога не би тръгнла с него, защото е едно смрадливо прасе
![]()
![]()
![]()
![]()
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
той ще те използва просто за бройката![]()
Ще се поди????грае, да.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX