- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коректор за лице!
Здравейте.Пускам тази тема,защото искам да си купя коректор за лице,но не знам какъв да си взема.Бихте ли ми препоръчали кой според вас има ефект и не вреди на кожата-моята кожа е мазна.
Бях ползвала един на Орифлейм -Visions Cover Sticks и бях доволна.. сега не ползвам никакъм-само фдт. Можеш да пробваш и на Голдън Роуз. А ако искаш по-хубав - Макс Фактор, Ланком. Успех с избора!![]()
When y0u can live f0rever, what d0 y0u live for...??!
На мен ми харесва на Ейвън
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И на мен..Първоначално написано от billytalent
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Този е хубав.
Would you dance if I asked you to dance?
Would you run and never look back
Would you cry if you saw me crying
Would you save my soul tonight?
Would you tremble if I touched your lips?
Na Seventeen e mn hubav![]()
може ли снимка на тоя и ценаПървоначално написано от ani942942
![]()
Просто аз
+Първоначално написано от SmilezZz
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз искам да си взема някакъв. Ако някой е ползвал наLUMENE? Би ли ми казал цена, доволен ли е от продукта?![]()
Аз и в друга тема бях писала, че антибактериалния на Манхатън е добър :P
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
А на каква цена е? Качествен ли е - много добре покрива или просто добре?
Моя е на Ревлон и е много покривен, перфектен за смесена кожа.![]()
[quote="yozii"]и отново ++Първоначално написано от pinki
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Моя не е никой от тези,а Color Trend и въпреки,че е по-ефтин съм много доволна,ако ми се появи пъпка я прикрива перфектно и ми я изсушава за няколко дни,само че най-светлият на мен ми е тъменПървоначално написано от yozii
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аззз ползвам на golden rose и съм доволнамного е евтин --мисля че беше около 4 лв , при това го ползвам от може би половин година и овече,а на мен доста често ми се налага-- ест има и по добри и аз сега си търся но да пробвам иначе и този става , икономичен е ама има и по-хубави..Между другото приятелката ми си купи от oriflame коректор (за около 10 лв) и винаги когато си сложи от него мястото което е покрила с коректора става като петно от засъхнало лепило
![]()
![]()
.. с малко цвят .. Това дали е от самия коректор или тя слага прекалено много?
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)
Имам два, и двата са на Ейвън.
Единия е антибактериален, от серията Clearskin.
Другият е от серията Color Trend.
Първият сякаш е по-телесен цвят за разлика от втория, но и от двата съм доволна.
и аз преди исках да си взимам ама по-добре някой качествен ФДТ
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ