Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Цитирай Първоначално написано от desipetkova
Така е-лекарите ще преценят операцията, но искам да ви попитам ако се наложи какво ще ме посъветвате-каква операция или упойка бихте предпочели вие и защо? (по-горе съм ги написала)
desipetkova, не апострофирах теб, а FedKy.
Бих избрала първата операция- кръвозагубата е по-малка (в повечето случаи!), следоперативният възстановителен период е по-къс, а и не могат да се сравняват 4-5 дупчици по корема с разреза. Не знам как обаче стои въпросът със срастванията след тези намеси.
Определено бих предпочела пълна упойка-психически ще съм по-спокойна- няма да виждам операторите, няма да чувам, няма да се панирам от троакари и т. н.
В частна клиника ли ще се оперираш или в държавна? Ако си в частна, се подготви да те одерат порядъчно, даже ми минава през ум, че може да те плашат, че си за операция, само заради високата цена на този род намеси.
на моменти Колега, езикът ти е по-остър от моя, а като знам, че измисленият д-р Хаус не може да ми събуе чехлите.......(скоба: лошо начало е това, така не се прави практика със 100 000 пациенти Колега... )

иначе конкретно по темата: SIC