.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблеми с теглото

Здравей те ! Почти на 15 години съм но имам проблем с теглото. Приятелите ми казват, че нямам но това не е така. Тежа 71 кг. и съм висока почти 1 и 70. Правела съм опити с чайове за отслабване, но ефект е нямало. Писнало ми е от подигравки и много други работи, затова сега съм твърдо решена да направя нещо по въпроса, но просто не знам как. Ако може да ми дадете някакъв съвет ще съм ви много благодарна !

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не е наднормено теглото ти но със сиг. имаш малко излишни кг.. Можеш да спортуваш... в зависимост от интересите ти се запиши на някакъв спорт.Не яж боклуци защото са доста калорични и вредни... Ае повече движение и ще стане.. И без чайове;хапчета за отслабване;дъвки и подобни... вредни са..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Спорта е най-важен.Запиши се на нещо, което ти харесва и ще тренираш с удоволствие , а не на сила.Не яж пакетирани или полуготови храни, яж повечко плодове и пии вода. Успех!
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Както казаха преди мен, спорт му е майката. И се опитай да наблегнеш на плодовете и зеленчуците, да хапнеш някоя супичка или подобно у вас, вместо да си купиш чипс и кола .. Пожелавам ти успех!
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Благодаря на всички ! Ще опитам естествено

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Не гледувай, тренирай.
    Според килограмите бих казал, че имаш да свалиш от 5 до 20 килограма.. зависи от структурата на тялото ти..
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си