- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблеми с теглото
Здравей те ! Почти на 15 години съм но имам проблем с теглото. Приятелите ми казват, че нямам но това не е така. Тежа 71 кг. и съм висока почти 1 и 70. Правела съм опити с чайове за отслабване, но ефект е нямало. Писнало ми е от подигравки и много други работи, затова сега съм твърдо решена да направя нещо по въпроса, но просто не знам как. Ако може да ми дадете някакъв съвет ще съм ви много благодарна !![]()
Не е наднормено теглото ти но със сиг. имаш малко излишни кг..Можеш да спортуваш... в зависимост от интересите ти се запиши на някакъв спорт.Не яж боклуци защото са доста калорични и вредни... Ае повече движение и ще стане..
И без чайове;хапчета за отслабване;дъвки и подобни... вредни са..
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Спорта е най-важен.Запиши се на нещо, което ти харесва и ще тренираш с удоволствие , а не на сила.Не яж пакетирани или полуготови храни, яж повечко плодове и пии вода.Успех!
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Както казаха преди мен, спорт му е майката.И се опитай да наблегнеш на плодовете и зеленчуците, да хапнеш някоя супичка или подобно у вас, вместо да си купиш чипс и кола .. Пожелавам ти успех!
![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Благодаря на всички ! Ще опитам естествено![]()
![]()
![]()
Не гледувай, тренирай.
Според килограмите бих казал, че имаш да свалиш от 5 до 20 килограма.. зависи от структурата на тялото ти..
Аре си одиме! НА СЕЛО!