- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ползвали ли сте ленти за избелване на зъби?
Здрнякой от Вас да е ползвал " Crest Whitestrips Premium"- лентички за избелване на зъбите.Имали ефект? В др Фороми има добри отзиви . =D> =D> =D>
а Вашите са ??????????????????????
II. Права и задължения на потребителите
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
kalpazanka
Не съм ползвала, но не вярвам от едни прости лентички да ти се избелят зъбите. Без хигиена и без прекаляване с 'цапащи' храни и напитки (кафе, кола, шоколади, цигари, т.н.) не може![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
майка ми ги ползваше,защото от цигарите потъмняха леко..сега ефекта е учудващо добър :P
А каква е цената им?Първоначално написано от c0ci
толкова струват да .Изглеждат ми надежни понеже все пак са марка Проктър енд Гембъл. Но преди това задалжително при заболекаряПървоначално написано от c0ci
не съм ги ползвала но мисля че в съчетание със редовно миене на зъби би трябвало да има ефект ..
ммм Не съм ползвала ..моите зъбки са си белички![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Първоначално написано от heiress
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
хора разбирасе,че с рредовно миене на зъбите!!!!!!!!!![]()
+1Първоначално написано от heiress
smile-it's the second best thing you do with your lips
Ммммм и аз не съм ги ползвала , но има един метод {незнам дали е безвреден за зъбите ама наистина действа,поне на мене и на доста хора които познавам де} със сода си натъркай хубаво зъбите , ама може да ти станат малко ранички по венците ако прекалиш с търкането , така че по умерено все пак.. при мене има доста добър ефект
Не го прави мн често,защото все пак не е много добре за зъбите,но ако положението е толкова зле..или ти трябва спешно това става!
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)