- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- животинче- зайче или чинчила
Навита съм да си взема животинче,но се колебая между зайче и чинчила? Според вас кое е по-лесно за отглеждане?![]()
![]()
II. Права и задължения на потребителите
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
kalpazanka
Аз съм леко пристрастна и казвам зайче.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз бих си взела чинчила![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бих си взела чинчила, защото имах зайчета. Те се разболяват много бързо и умират както стана при мен, затова не искам да гледам зайчета вече.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ше ти пусна една муха в главата- джербили
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ тея са ужасни и са с опашка![]()
аз имам морско прасенце много по- сладко е![]()
но за въпроса... зайче е по- добре :P
Просто аз
Зайче :P
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зайчето трябва да се пуска на разходкатака, че може да нагризе нещо... От друга страна чинчилата е доста по-трудна за отглеждане, а и е капризно животинче. Аз бих си взела зайче.
Имал съм и от двете животни. Определно ще ти кажа, че заека се отглежда по-лесно от чинчилата. Но аз бих си взел чинчила, много е сладко особенно на живо и е забавно.
Нали знаеш, че е препоръчително да си вземеш две, защото ако е само бързо умира.
Също ще ти кажа, че ядът по-малко.
Аз много се привързах към тях, но сестра ми ги взе.
Вафла..
Взимай заек, като ти омръзне - правиш го на капама![]()
Чинчилакитата са с много мека козинка ^^
Аз съм "за" за зайче.Аз самата имам и са много сладки и милички животинчета.Три години ще станат от както го имам.![]()
И двете животинки са доста трудни за отглеждане - лесно се разболяват,има много зеленчуци и плодове,от които могат да се натровят ... и прочие,но определено заека се гледа с пъти по-лесноЧинчилите много се влияят от промяната в температурата и целогодишно трябва да се стремиш да й осигуряваш една и съща температура,а предполагам лятото ще искаш да си на по-хладно,а зимата на по-топло и т.н.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Опеделено предпочитам зайче-много по-сладки са...a и тия чинчили ми приличат на нещо средно между плъх и катерицаа....
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
100% зайче![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
И двете са много готини и мн сладурски... ^^