.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Сложно е.....

Такааам трябва да започна мн от далече или по точно от пролета на 2009.
    С приятеля ми ходехме от година и 3 месеца разделихме се по моя вина,но както и да е събрахме се и всичко уж беше начисто и прочие да да ама не той се държеше като абсолютния задник и въпреки това ходихме още и му вървях след гъза и му огаждах и на всичко отгоре и бях лудо влюбена в него.Но тогава нойде тази зима той е от друг град взе много често да си ходи, но се оказа че не е бил там а при друга в пловдив и се разделихме радеища сълзи и соплоли молби да ми даде някакъкъв шанс но уви икакакъв резултат.След извесно време тръгнах с друго момче с което ми е адски приятно и забавно и съм много влюбена в него,но ония ми хубосник щеше да го бие и накрая си говорили аз мн я обичам мн даржа на нея и едни куп още такива глупости и понеже другото момче е човек му казал ок аз няма да я закачам все пак тва е 2 годишна връзка. Дадох му шанс но не мога да превъзмогна та което ми причини а ми е скъп като човек и не искам да го губя като човек но искам да бъда с дугото момче..
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

На теб къде ти е акъла? Първо, първото момче не заслужава тебе, а ти не заслужаваш второто момче. Освен да се помолиш на втория хубавец да те вземе пак, друго не бих те съветвал.

п.с. Първия ти приятел се е върнал за тебе, защото пловдивчанката е разбрала какъв идиот е, и го е "kicknala" (Не се здържах )

Ами и на мен ми се върти това в главата но в първия момент се почуствах супер тъпо щото мн лесно ме е дал ама си е прав за него си не си заслужава т проблемите заради няква 16 годишна пикла
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Не знаеш какво искаш, да не говорим, че ти липсва достойнство и правопис.

за правописа съм наясно ама това е последното нещо за което мисля сега

ами кажи на другото момче каква е ситуацията и,че искаш да си с него,ако и той иска да е с теб това няма да го спре
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Цитирай Първоначално написано от fc
    На теб къде ти е акъла? Първо, първото момче не заслужава тебе, а ти не заслужаваш второто момче. Освен да се помолиш на втория хубавец да те вземе пак, друго не бих те съветвал.

п.с. Първия ти приятел се е върнал за тебе, защото пловдивчанката е разбрала какъв идиот е, и го е "kicknala" (Не се здържах )
    +1000000000000000
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Е може ли 2 години да ходиш с някой и да не осъзнаеш що за човек е?!?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Е може ли 2 години да ходиш с някой и да не осъзнаеш що за човек е?!?
    Току що разбрахме, че може.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ами да кажем че съм си затваряла очите щото така ми е отървало

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На единия му дала шанс, пък искала да бъде с другия.. сапунени истории.
    Щом си искала да бъдеш с новото момче, защо пак си припнала при бившия?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Блях,не ми се чете тая неграмотна стена от букви.
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си