.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    Антиохия

Споделям...

Навярно сте чели някоя моя стара тема , ако не сте - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight=

Та с това момиче се разделихме , опитахме се да бъдем приятели като поддържахме връзка по телефона . Рядко се чувахме , но щом се заговаряхме разговора продължаваше 40-50 минути . Така до преди една седмица ... Тя беше обещала ,че ще пробваме след време . Ок. Точно преди 7 дни по това време я попитах как е , още ли иска да пробваме ... Отговора беше -Не . Питах защо , каква е причината , но отговор не получих . Казах и ,че вече не мога да се опитвам да и бъда приятел . Тя явно разбра . Разбрахме се днеска да звънне ако евентуално реши да пробваме в бъдеще , обаче ако не иска да пробваме - да не се обажда повече ... никога .

По време на последния ни разговор тя ми каза ,че ме приема като приятел . Нищо повече . За съжаление не ме приема дори като добър приятел , а като познат . Тъжно ми е , споделих и всичко мое и ценно . Помоли ме да отида на психолог , не е нормално да обичаш някой толкова . Не било нормално да не можеш да спиш и да ядеш 2 седмици след раздялата .

Както и да е , исках да споделя . Тя така и не ме потърси тази вечер . Аз също не звъннах , няма да звънна никога повече . Много ми е тъжно , много ме боли , но ... просто исках да споделя . Съжалявам ,че си загубихте времето да четете това .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Спокойно,тука сме за да си губим времето.Поне олекна ли ти ?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

По-добре е като споделиш отколкото да таиш болката нали?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    бълХаристан
    мани я. има само още 3 милиарда жени, избор голям
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    Антиохия
    За съжаление не .
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Чакай де,още 20 човека да ти кажат че не те заслужава,да видиш как ще ти олекне.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Spam

Raybeez
    GTA Stunting

Град
    Антиохия
    То толкова много пъти са ми го казвали ... Въпросът е ,че явно аз съм глупак . Но пък може да си прав\а .
    -генерал Патон

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Spam

Raybeez
    GTA Stunting

Град
    Антиохия
    Spam

Raybeez
    -генерал Патон

Град
    бълХаристан
    Spam

Raybeez
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не я търси повече, не заслужава.

Ще се справиш без нея. Ще бъде трудно. Ще страдаш, ще искаш да й се обадиш, ще копнееш да я видиш и да подържиш ръката й поне за няколко минути, ще си я искаш обратно въпреки всичката болка, която ти е причинила, но... не се поддавай.

Остави се на времето. Просто чакай... чакай да стане по-лесно и не се съмнявай, че това ще се случи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ооо разбирам те напълно. В абсолятно същата ситуация съм като теб, само дето с "момчето" сме си доста близки приятели. И аз в този момент не знам какво е правилно. Ако имаш воля, спри всякакъв контакт с нея. Казват, че щом нещо е далеч от очите, било далеч и от сърцето. Има нещо вярно, ама не напълно. Ако имаш още сили, се бори за нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    То толкова много пъти са ми го казвали ... Въпросът е ,че явно аз съм глупак . Но пък може да си прав\а .
    Толкова пъти са ти казвали да почнеш mw2? o_O И със сигурност съм прав... почвай няма да съжеляваш!
    Няма да ми тръгне . Имам лаптоп , а на него видеото му е скапано ...
    Почвай УоУ, сериозно пич, ще се разсееш супер много...тва чудо го играх около 2 години и са ше почвам пак..а иначе за момичето...запознавай се с много нови хора..ходи на партита и разни други места..и ше се запознаеш...знам че е трудно да погледнеш друга, ама с времето всичко минава

Град
    Антиохия
    Може и така да е . Днеска катострофирах с колата . Обадих и се просто , защото номера и беше първи в списъка . Тя почна да се държи все едно нищо не ми се е случило . Казах и че явно не и пука (бях афектен) тя ми се разкрещя и започна да ми се хили , аз разбира се затворих . Много съжалявам ,че и звъннах . Не трябваше . Хубаво , щом тя постъпва правилно - Ок . Зависим ли съм от нея ? Може би да . Тази зависимост обаче се изразява в голяма любов . За щастие след като звъннах , осъзнах какво чудовище е тя . Аз катострофирал в поледицата , а тя ми крещи ,че съм се цупел ?!?! Не мерси , изрод като нея не желая . Толкова . Хах . животът продължава . Дано си намеря някое съвсем обикновенно момиче , което да заобичам , което да ме обича и да и пука за мен .

Вече и нямам номера , нямам нито съобщенията и . Имам 3 ГСМ-а ,на два от тях отидох и приключих договора им . Ако евентуално ме потърси да не ме намери . Един си оставих защото той е в бизнес групата на фирмата .
    -генерал Патон

Бравоооо направил си точно това което трябва... не си заслужава давай напред

Не мога да разбера, хора защо трябва тооооооооолкова много да се филмирате . .

Съжалявам, че ще го кажа ,защото ми изглеждаше голям пич . . ама тва което правиш е жалко и бизмислено !

Отдавна трябваше да си се взел в ръце и да не ти пука!
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Не мога да разбера, хора защо трябва тооооооооолкова много да се филмирате . .

Съжалявам, че ще го кажа ,защото ми изглеждаше голям пич . . ама тва което правиш е жалко и бизмислено !

Отдавна трябваше да си се взел в ръце и да не ти пука!
    Интересното е ,че на моменти не ми пука . Друг е въпроса ,че идват и тежките такива . Точно в този момент се чувствам прекрасно . Защо ? Почнах плуване , разпуснал съм се много . След два часа плуване едва ли ще ми е до някаква си там хах . Пък и като гледам какви чудеса влизат в басейна ... та както се казва "боли ме фара" вече .
    -генерал Патон

колко рязко се промениха нещата за 5 часа. .
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Антиохия

След като преди 6-7 часа катострофирах - ДА . Навярно не си ми прочела мнението , но както и да е .
    -генерал Патон

След като преди 6-7 часа катострофирах - ДА . Навярно не си ми прочела мнението , но както и да е .
    Четох, четох мноого внимателно . .
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Антиохия
    След като на нея не и пука за мен ? Какво . Омръзна ми да се боря . Не съм мекотело . След като тя ми казва ,че иска да не се притеснява за друг , че 1 ден среща в седмицата с мен и е много (защото този ден е неделя и не може да се вижда с един ГОЛЯМ приятел) ?! Трябва да сложа точка , 2 месеца страдания са достатъчно , просто повече няма да издържа .
    -генерал Патон

амаа не знам и на какво си се надявал тия 2 месеца.. отдавна ти казах нещата трябваше да са приключили. .
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Антиохия
    Знаеш ,че надеждата си отива последна . Пък и през тез два месеца тя показа що за човек е . Лъжец . Не изпълни нито едно обещание ... Аз никога не лъжа , а с измамници не ща да имам вземане даване .
    -генерал Патон

Знаеш ,че надеждата си отива последна . Пък и през тез два месеца тя показа що за човек е . Лъжец . Не изпълни нито едно обещание ... Аз никога не лъжа , а с измамници не ща да имам вземане даване .
    Тогава мисля, че и темата отдавна приключи . .
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си