- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям...
Не мисля, че след няколко часа си успял да я забравиш напълно. Все пак си бил с нея, била е част от живота ти 1 година, нормално е да ти трябва време да я забравиш. Просто не трябва да я търсиш, аз направих тази грешка няколко пъти, просто няма смисъл.Ако иска да сте заедно, ще ти се обадиПървоначално написано от T91
![]()
My heart is broke but I have some glue
Първоначално написано от metaxa
И какво ? Аз весело да чакам да ми се обади ? През това време докато чакам да я клатят двама негри, а аз идиота да се надявам ? Не мерси .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Е, щом вече се чувстваш по - добре, значи ти е минало.
Остави я, явно вече няма какво да се направи. Просто я забрави, остани си с хубавите спомени и продължи напред.
Ще дойде някоя друга :Д !
И все пак, ако искаш по - лесно да се отърсиш от всичко, започни да правиш нови неща. На мен това винаги ми помага в такива и подобни ситуации ^^.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Приятелю свиквай, преодолявай ги по-бързо такива раздели, иначе си загубен. Излизай, виждай се с фр, току виж срешнеш някое момиче. Кво да ти давам съвети, ти си знаеш.![]()
"Самонавиваш се", но в това няма лошо, стига да ти помага.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
По-добре опитай да я забравиш! Ако тя не желае да има нищо общо с теб и дори не иска да сте приятели-не можеш да направиш нищо.Може би не ви е писано.Както са казали хората:''Времето лекува".С времето ще утихне любовта ти към нея.Може би ще те боли и ще ти е мъчно,но по-добре да я забравиш,отколкото да таиш напразни надежди,които никога няма да се превърнат в реалност!
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Никога е прекалено разтеглено понятие .
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
аз ти прочетох и трите поста и ми се струваш малко..нахален
тя дискретно ти е показала,че вече не те обича,но ти не се отказваш..![]()
Вече се отказах
-генерал Патон