.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Знаеш ,че надеждата си отива последна . Пък и през тез два месеца тя показа що за човек е . Лъжец . Не изпълни нито едно обещание ... Аз никога не лъжа , а с измамници не ща да имам вземане даване .
    Не мисля, че след няколко часа си успял да я забравиш напълно. Все пак си бил с нея, била е част от живота ти 1 година, нормално е да ти трябва време да я забравиш. Просто не трябва да я търсиш, аз направих тази грешка няколко пъти, просто няма смисъл.Ако иска да сте заедно, ще ти се обади
    My heart is broke but I have some glue

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Знаеш ,че надеждата си отива последна . Пък и през тез два месеца тя показа що за човек е . Лъжец . Не изпълни нито едно обещание ... Аз никога не лъжа , а с измамници не ща да имам вземане даване .
    Не мисля, че след няколко часа си успял да я забравиш напълно. Все пак си бил с нея, била е част от живота ти 1 година, нормално е да ти трябва време да я забравиш. Просто не трябва да я търсиш, аз направих тази грешка няколко пъти, просто няма смисъл.Ако иска да сте заедно, ще ти се обади

И какво ? Аз весело да чакам да ми се обади ? През това време докато чакам да я клатят двама негри , а аз идиота да се надявам ? Не мерси .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Е, щом вече се чувстваш по - добре, значи ти е минало.
    Остави я, явно вече няма какво да се направи. Просто я забрави, остани си с хубавите спомени и продължи напред.
    Ще дойде някоя друга :Д !

И все пак, ако искаш по - лесно да се отърсиш от всичко, започни да правиш нови неща. На мен това винаги ми помага в такива и подобни ситуации ^^.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Приятелю свиквай, преодолявай ги по-бързо такива раздели, иначе си загубен. Излизай, виждай се с фр, току виж срешнеш някое момиче. Кво да ти давам съвети, ти си знаеш.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    "Самонавиваш се", но в това няма лошо, стига да ти помага.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

По-добре опитай да я забравиш! Ако тя не желае да има нищо общо с теб и дори не иска да сте приятели-не можеш да направиш нищо.Може би не ви е писано.Както са казали хората:''Времето лекува".С времето ще утихне любовта ти към нея. Може би ще те боли и ще ти е мъчно,но по-добре да я забравиш,отколкото да таиш напразни надежди,които никога няма да се превърнат в реалност!
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Град
    Антиохия
    Никога е прекалено разтеглено понятие .
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен Аватара на nymphadora
    аз ти прочетох и трите поста и ми се струваш малко..нахален
    тя дискретно ти е показала,че вече не те обича,но ти не се отказваш..

Град
    Антиохия
    Вече се отказах
    -генерал Патон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си