- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям...
Може и така да е . Днеска катострофирах с колата . Обадих и се просто , защото номера и беше първи в списъка . Тя почна да се държи все едно нищо не ми се е случило . Казах и че явно не и пука (бях афектен) тя ми се разкрещя и започна да ми се хили , аз разбира се затворих . Много съжалявам ,че и звъннах . Не трябваше . Хубаво , щом тя постъпва правилно - Ок . Зависим ли съм от нея ? Може би да . Тази зависимост обаче се изразява в голяма любов . За щастие след като звъннах , осъзнах какво чудовище е тя . Аз катострофирал в поледицата , а тя ми крещи ,че съм се цупел ?!?! Не мерси , изрод като нея не желая . Толкова . Хах . животът продължава . Дано си намеря някое съвсем обикновенно момиче , което да заобичам , което да ме обича и да и пука за мен .
Вече и нямам номера , нямам нито съобщенията и . Имам 3 ГСМ-а ,на два от тях отидох и приключих договора им . Ако евентуално ме потърси да не ме намери. Един си оставих защото той е в бизнес групата на фирмата .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин