- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потърпевши с Обица на езика.
+1Първоначално написано от soul1199
Оффф,гледайте на нещата малко по-съвременно бе "разбирачи" кое е гейско да имаш обица на езика ??? Сигурен съм,че повечето мацки ще им направи кеф да се целуват с момче което има обица ... пък камоли да ги лижат ... малко по-съвременно !!!
ТВЪРДО ЗА !!!!!
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
що ли ми се струва че тая тема не е за тоя раздел майна![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
баце, сложи си и на пъпа![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от Grassh0pper
>> пич, замени обЕца, с пиърсинг.
1. само в началото.. е, зависи си и от теб самия, колко бързо ще се пригодиш.
2. никъф шанс.
3. да, разбира се !
4. мн ясно че има.. се едно да питаш дали при секс има разлика с презерватив или без![]()
![]()
5. аз сама съм си правила абсолютно всички пиърсинги които съм имала. в тази връзка на езика съм си правила 4 дупки ( по различно време) защото просто ми омръзваше.
моето мнение, е че за момче е доста гейскоама тва си е мое мнение.. просто не ме кефи някое момче да има на езика, виж на ципата под езика съм съгласна
. мн е яко, а и боли по - малко ;дд. бай дъ уей.. много бързо зараства дупката, ако ен носиш пиърсинга (то тва се отнася за всички пиърсинги в устата..) така че ако ще го криеш от ваще например, не си струва.
надявам се да съм била полезна![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Около 2 седмици бях с обецата.. махнах я да вечерям... и след това неможах да си я сложа... (дали ще съм вечерял над 40 мин ??)Първоначално написано от britzy
Аз съшо съм мислил за обечки ,но не на езика а колкото до тази на езика казват,че не боли толкова много и ако не я искаш повече езика ти зараствал за 1 час но било много трудно да се яде и пие само това знам от многото форуми за обиците.
Първите дни да,определено е странно, когато си хапваш.
Закача се ако си играеш,но не е трудно да си я "разкачиш" :Д
Може на мен лично не ми ъздава никакъв проблем
Това аз не мога да го коментирам други хора ще кажат.
Зарибявка е,като ти е скучно си играеш, за партньора ти може да е доста ... хм ... привлекателно, изглежда яко ... изобщо ... все плюсове![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
И аз така мисля бацеПървоначално написано от valdesbg
![]()
1. Не-изобщо не пречи, даже е много забавно и си е голяма зарибявка.1.Прече ли да се яде с нея (много слухове съм чувал за това..)
2.Закача ли се в устата ?
3.Може ли да се маха , когато пойскаш , или е трудно за слагане обратно ?
4.При целуване има ли някаква разлика със и без нея ?
5.Какво ви е цялостното мнение за тези обеци ?![]()
2. Не-къде ще се закачи?![]()
3.Може да я махнеш винаги когато искаш, след като са минали 10/14 дена от продупчването, но гледай да не се бавиш много със слагането на друга обица, понеже езика е много важен орган от жизнено значеие през, който минава много кръв и е направен така, че да се регенерира много бързо и дупката се запълва отдолу за около 30мин...за около 3 часа зараства цялата дупка.
5.Ухикални! Много обичах моята. Адски яко стоеше, не фъфлех, нямаше кръв при дупченето, изобщо не ме болеше, нямах болка после след дупченето,ядях си нормално след 3тия ден. До тогава го карах на супички, понеже на 2рия ден е истинско мъчение.Така се подува езика, че не можеш нито да дъфчеш нито да преглъщаш нормално( винаги си е така все пак това е рана). Иначето накрая свалих обицата си след 6 месеца, заради директорката в училище.
Послепис: Мога да ти препоръчам 1 студио в София. Пада се в безистена на Пиротска 3. Като влезеш в безистена завий на ляво и после нагоре на 2рия етай от ляво има пиърсинг студио. Там са много добри и прецизни, но естествено и малко по-скъпи. Годините нямат значение, но цената е 40лв за език. Аз предпочитам да дам 2 пъти повече пари и да го напраят перфектно и да не е криво от колкото да дам малко пари при някой некадърник и да ми нацели вените.
Никога не съм била с обица, но и двете ми най-добри приятелки са с такива от около 3-4 години. Понеже много сме си говорили за това знам от тях, че не са имали никакви проблеми.
А относно момчетата с пиърс, мен си ме кефи и то много. Не е казано, че като си с пиърс на езика си педал, една обиця определено не може да те промени.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Педерастията не идва от обицата, а от манталитета. Не виждам лошо да си я сложиш, ако просто ти се иска да пробваш. Друго е, ако искаш да приличаш не не знам си кой герой от сериал или още по-зле героиня. Имал съм доста обици и сега си нося на ушите, но на езика не съм имал. Обаче на момичетата, които се целуват с тебе ще им бъде доста приятно. Най-важното, че ако не ти харесва или пък като ти омръзне ще си я махнеш.Първоначално написано от valdesbg
Грозна пабота ...Не я разбирам тая мода да си дупчите езика за мен това е грозно ,но всеки си има вкус (има ги и тези без вкус които се водят по тенденциите и ако беше модерно и на клепача щяха да си сложат...)
--------------------------------------------------------
Идеята не ми беше "родена" от модата... както е отбелязано по горе. Просто ми хрумна като зарибявка да си имам една. Това за педерастията ми го казаха още 2-3 приятелки които питах , други пък ми казаха , че е яко...много мнения много нещо. НО за едно нещо съм 100% Сигурен. Това дали ще приличаш на педал с обица или без , зависи от цялостния ти имидж , с не само от тази обеца.
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !