- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам 1 момиче
А защо тряя сме сами ? пича може да не е бил сам ... ами ето до къде стига отчаянието от несподелена любов или поредната брутално отрязване![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
^ и все пак това е само временно избавление от реалността => не това е начина
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
А твоето решение е ? И защо да е временно алкохола няма да свърши![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
хах той алкохола ако не свършва, то ще започне да се обажда черния дробИначе според мен трябва да си признае, все пак момчето трябва да направи първата крачка. Даже и момичето да не му отвърне на чувствата със сигурност няма да го сдуха и да му каже нещо грубо!
![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Вече съм по-добре (sun)
>> И аз размишлявам по същия въпрос всеки път като се напия, и до сега
не съм намерил отговор ЗАЩО АДЖЕБА пия като знам, че след това е лошо ?
П.С Не пих сам, но рано се разотидохме всички иии ... алкохола не се беше разградил йощ
По въпроса ще мисля какво да правя![]()
Аз пък се влюбих в кучето пред блока ми....моля ви помогнете ми не знам как да му го кажа![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от punkOrNot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
интересно, че в едно познанство съществуват две крайности - адски добрия приятел и не до толкова добър, но "гадже"..
в същата ситуация бях отрязан по най-бруталния начин..![]()
съжелявам пич, ама с много чат - доникъде..![]()
ИСКРЕНО ТИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ!! Чиърс!![]()
Мне, не му ко казвай, едва ли ще те разбере. Покажи му го.Първоначално написано от punkOrNot
Сещаш се...
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
я бързо бягай да си вземеш 1 кисело млякоПиян съм и искам да си излея душата :/зелева чорба или компот също вършат работа
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..