- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- " Tрикове " при целувка
Кажете имате ли си някакъв начин за целувка с език![]()
Аз лично ако е за забивка еднодневка докато се забиваме , с езика и устната си защипвам нейната усната ЛЕКИЧКОТова ми го каза момиче бай дъ уей и досега са ми казвали че е приятно
![]()
Ако си е сериозна връзка си предпочитам дълготрайно и страстно
Ако имате и вие " специални начини " споделете
PS : Ако има такава тема или не е в правилния раздел да се истрие![]()
Поздрави![]()
![]()
ами да ти кажа,квот дойденямам трикове
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ае пич няма спец нячини за целувкикакто го чувстваш то тфа не се учи
![]()
If I played you like a toy?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти да не искаш да ставаш фокусник и да вадиш трикове от цилиндъра??![]()
Първоначално написано от buuu
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
xaxa вие не ме разбрахтеИмам друго впредвит
просто казвам начин за целуване нищо друго
PEACE \\//
пич, определено разбрахме какво искаш да кажешПървоначално написано от saico
![]()
но за всеки е индивидуално, повечето експериментират, други пък повтарят едно и също нещо. На кой както му харесва. Важното е на теб да ти харесва и на човека до теб.
Експериментирай с някоя мадама и гледай реакцията й![]()
Не нямам .. + това нямам такива "еднодневки" .. целувам се само с хора, които заслужават!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Както ти дойде отвътре на момента,ебати.
FACEPALM !
Да почна да обмислям аэ какъв "трик" да приложа - отиде ми кефа на вятъра..![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Йохохохохоххохохххохоххох оахахаххахахахахахаха!Първоначално написано от Hilary_
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Аз нещоо.. не загрях, кое му е най-смешното на това , ноо карай . .Първоначално написано от Jesssy
Аз трикове нямам .. ноо
"с езика и устната си защипвам нейната усната ЛЕКИЧКО"
това ми изглежда хубаво.. сега остава само на практика да е така![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
![]()
![]()
Като видя такава тема просто влизам само и единствено да се посмея.. Няма такова чудо като трик или начин ... Все едно да има начин как да пишеш или говориш ? И само по него трябва да се водим всички ..Както дойде всичко зависи от момента и чувствата вложени в целувката ... Още малко учебник напишете по тая тема .... Спрете се с такива глупави постове ... да не кажа и писани от неизживяли детството си деца!!! Освен всичко това има и поне още 10 такива теми ..Минимум!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ами на мен това момиче ми го показаПървоначално написано от sunshinepp
![]()
и става
поне досега става .. xD
В темата става въпрос за автора.Каква връзка има това ти кого целуваш?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Westside rollin' all day, every day
езика ти на 45градуса на втората секунда стават 35 и рязко обръщаш онуй.
задник съм
Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от hrist0w
Ейй,hrist0w,ти си си мой човек,казала съм го!
+
какви трикове бе зависи с кой се целуваш и какво чустваш към този човек
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Така .. видях че започвате да се карате и искам и аз да дам своето мнение . Според мен си има такива тактики на целуване защото ако не сте забелязали всеки човек се целува различно от вас . Един свиква по един начин , друг по друг начин . Аз да си призная имам няколко стила на целуване : 1 - както каза '' saico '' за еднодневката съм по - агресивен прищипвам устната й и понякога дори леко захапвам езичето й с преверзни намерения . 2- ако е човек на който държа , целувката е по - дълга .. смисъл не е кратка колкото само да си пъхна езика , да и захапа усната и там такия глупости .. ами по - дълга , страстна ии да се усеща няква милост![]()