- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за ЕГ Иван Вазов, Пловдив
Приета съм там с английски, но ме мъчи един въпрос: Ще носим ли всеки ден тези униформи, появили се като от нищото? Колкото и ученици там да питам, до сега са нямали никакви такива неща, сега, специално за нас... се появиха. Та освен за униформите - кога ще излизат списъците с класовете (бъдещите 8-ми) и какви цветя в саксия трябва да мъкнем.... :S много ще се радвам, ако някой по - запознат ми отговори![]()
До колкото знам всеки ден с униформа, но не съм сигурно.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Такам.. За униформите едно момимче ми каза, че можело да се носят само вратовръзките. Аа жълтите тениски са само по физическо. Списъците с класовете не знам кога ще излизат, даже не знаех, че ще излиза нещо подобноаа цветята са за Английската - имат някаква такава традиция и всяка година украсяват училището със саксиите ..
![]()
И аз съм приета в ЕГИВ, може да се засичаме![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Доколкото съм чувала - униформите са задължителни и трябва да се носят всеки ден..Не знам..За всеки случай попитай в училището..
**За тази традиция и аз съм чувала..Всяка година украсявали училището с тези саксии с цветя..Нищо особено**
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не, униформи не се носят, спокойно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ахахаха, нищо не се носи, цветята са просто, за да ви вземат парите, а който е там ще види, че през тези 5 години ще даде пари за доста безмислени глупости и ще станете свидетели на доста заплахи, който няма да бъдат изпълнени, това е много типично за училището, тази година го завърших, с немски, и на нас така ни казваха през далечната 2005, че униформи трябва да носи, това са глупости на търкалета, никой нищо няма да ви каже :Д, споко
По-скоро директорката и заместник-директорите си украсяват апартаментитеПървоначално написано от CreamCookie
![]()
Мерси многооо![]()
а нещо, за някаква занималня слушах... кажете ми, че е скапан слух, и няма такива работи![]()
![]()
![]()