- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос !
Здравейте на всички ... Проблема ми се състои от няколко части .. Едната от тази части е , че сам девствен на 16 год. и имам сериозна приятелка от 3 месеца и иска да направим Секс ... Но мен много ме е срам , че мога да оплескам нещата ... Пенисът ми е 17 см. и най-много ме страх , че няма да мога да я задоволя с такъв размер...Плс дайте съвети как мога да си дигна самочувствието и да и докажа , че я обичам ..
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! ! !
Keep It Real !!!
Няколко неща от мен:
1. Размерът ти е достатъчен. Ти да не мислиш, че е някаква бездънна кофа.. ?![]()
2. Не се притеснявай. Момчето, с което съм сега, също беше .. невиненпреди да го направим за пръв път, и той се притесняваше много, но всичко вече е супер.
3. Ако тя те обича и държи на теб, каквото и да стане по време на първия ви път не трябва да е проблем за нея. След време практика тя сама ще си иска още и още.:P
I'm inlove with a criminal...
Влагалището при европейските жени е средно около 14см. С този размер може да бъде и болезнено на моменти.
Иначе ме подсети на вица за изпита по анатомия, на който професорът пита студентката коя част на човешкото тяло може да увеличи размера си до 10 пъти. Тя, разбира се, уверено отговаря, че това е пенисът. А професорът казва: "Зеницата на окото, колежке. А това вашето не е знание, а лакомия".
Извинявайте за шегата, но толкова се обсъжда размерът, че не се стърпях...
не е проблем, че си девствен на 16
а това, че те е срам...станете по интимни, не започвайте от първия път с проникване..опознайте първо телата си, няма от какво да се срамуваш или да се страхуваш, нормално е да стане някое гафче, при положение, че и двамата нямате опит
а размера, напълно достатъчен е![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Съвет: Гледай да не си притеснен/което е малко неизбежно/ и ако не се получи от първия път, СПОКОЙНО! "Нахлузваш" следващия кондом и продължаваш. Успехче!![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
Нито са проблем годините .. нито размерът ти!![]()
Пък и щом се обичате от какво има да се притесняваш .. дори и да сгрешиш, пак ще опитате ..![]()
Я стига се прай на луд бе![]()
The same by meПървоначално написано от Jessie
ОПРЕДЕЛЕНО. Или пък - "Аз се пипнах по пениса, но не бях свършил, после пипнах одеалото, а накрая и нея. Сега тя бременна ли е, защото й закъсня с 2 дена, последните 2 пъти...?"Първоначално написано от alex4o
![]()
Колкото до темата - 17 см. са си добре.
Good luck, Bad luck, Luck...
Имаш сериозна приятелка,от 3 месеца..?![]()
Аз за разлика от предишните няма да се впускам в приказки за размери. Само ще те успокоя, че какъвто и да е размера ти пак няма да я задоволиш. Отпуснете се за да изпитате удосолствието пък за задоволяване и оргазъм още вода ще има да изтече.
нещо не мога да разбера въпроса ти) Хвалиш се, че ти е 17см ли кво
Искаш да ти кажем как да и кажеш, че искаш да я Чукаш .. ? е Ние по дяволите от къде да я знаем що за човек е и да знаем как да подходим, това си го знаеш само ти.. Ако не те хареса пращай я на сам, се ще измисля нещо
![]()