- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го направя...
Здравейте, та значи харесвам едно момче. И понеже наближава Св. Валентин някои ученици имаме да подготвяме кутията за валентинките. Та аз реших да му напиша и в нея да му призная за чувствата си. Това ли е по-добрият вариант или направо да мина и да го целуна? Благодаря.![]()
![]()
П.С. Ако темата се повтаря delete ... :P
АХахаххахахххаа..
А какво е отношението на въпросното момче към теб?
Щото ще ти стане кофти,ако му се нахвърлиш да го целуваш,а той се дръпне и те погледне леко накриво.
Иначе,ако смяташ,че ще отвърне на нападението ти,мен ме кефи таэи идея![]()
Онова с валентинката е тъпо,на мен не ми допадат никак тея неща.Супер предскаэуемо и еднообраэно ми се вижда и 3А МЕН няма тръпка.Може би малко допринася и това,че вече се точа къде да опраэнуваме Трифона..![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
![]()
по добре кутията с картичката
![]()
а той от твоя клас ли е ?
If I played you like a toy?
Ххх, ами за отношението му не знам какво да кажа...усмихва ми се, но не знам дали има нещо по-специално. И да от моя клас е![]()
Ми ти си прецени как ще му кажеш ..![]()
![]()
Но това с целувката е много рисковано ако не знаеш той какво изпитва към теб..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Окей.Аэ продължавам да съм эа варианта с целувката.Първоначално написано от vencheto
![]()
Риск печели - риск губи.Това е положението май.
Готино е да се рискува.Дано да ти отвърне.И да не ти отвърне,ще си имаш як споменОБАЧЕ,ако не си от хората,които са навити да играят на неситурно,эаряэвай неочакваните целувки и валентинки и просто контактувай повечко с момчето и го офертирай да иэлеэете някъде.
![]()
Туй е от мен.Желая приятно раэвитие на нещата![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Благодаря за отговорите. Ще имам всичко в предвид и ще видя как да постъпя. Пък каквото стане.![]()
Начин по който стана при мен миналата година : Излязохме навън .. ( взех я от тях ) и и бях взел нещо (доколкото си спомням кутия бонбони и роза с картичка ) и трънах да и я дам .. Тъкмо тръгва да я взима дръпнах я от не и и казах А ти какво ще ми дадеш ?? Тогава тя газа Сигурен ли си че си искаш подаръка ? (никога няма да ги забравя тези думи![]()
) и се целунахме ... При мен така стана
Айде Поздрави
![]()
![]()
![]()
Всичко друго , което успееш да се сетиш, но НЕ и валентинката ...
Просто недей!![]()
I don`t care .. ;] ..
'щото е по-лошия вариант.Първоначално написано от buuu
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
е ко да му наскача го целува ли![]()
If I played you like a toy?
Защото е просто невъзможно тъпо да кажеш на някой какво чувстваш чрез валентинка!Първоначално написано от LoveRetroMusic
Този начин е приемлив само в редки случаи! И то не и за признание..![]()
Или поне според мене..
I don`t care .. ;] ..
по-добре го целуни или излезте поговорете,кажи му го в о4ите,не с няква карти4ка.....
Най-"безболезнено" ще е с валентинката, защото, ако го целуне, а той не иска, няма да последва нищо добро. Поне според мен...
Хм...освен ако се отдръпне и каже на приятелите си, разбира се, че цялото даскало ще разбере. Мен това не ме тревожи понеже не съм много срамежлива...блгодаря за отговорите, хора, златни сте!
![]()
Ами, ако помоля приятелка да го говори да идем няколко човека на кино и тогава да действам![]()
по-добре мини и го целуни ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
той не е за теб,тва са отчаяни методи,валентинка.. господииииииииииии
задник съм
И такива индивиди има ..Първоначално написано от Guio92
![]()
![]()
Иначе по темата:Аз в момента съм в същата ситуация,така че знам какво ти е и мисля,че ще е по-добре да го целунеш,пък каквото стане.А и щом ти се усмихва ..
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Първоначално написано от 3motion
еми извинявай,ама като ми дойде някоя кранта с 200 кила мазнини и 5 избити зъба и течащи лиги не ше избягам ми на марш ше отида
задник съм
Офф за мене всякакви други начини са безмислени и тъпи. Пряко, в очите, казваш му всичко.
Абе, как ще му се натресе и ще започне да му се обяснява какво изпитва(недай си Боже да тръгне да го целува)? Вие нормални ли сте изобщо?Той може и да й се усмихва, щото й се радва, че примерно тя единствена от класа знае как да си слага очна линия(примерно). Безумно тъпо е да му изяснява, каквото и да било, при положение, че не се знае дали той изобщо има някакъв интерес.
![]()
Е това е напълно нормално
Та по темата
Според мен най-добре ще е да идеш до него и да му казжеш нещо от сорта на "Честит празник" исмихваш му се и го целуваш леко (без да му увисваш на врата, езици и т.н.)
И на там общо взето гледаш как ще реагира.
Ако не даде някаква реакция а само стои все още не осъзнал какво се е случило можеш да му се усмихнеш да се обърнеш и да го оставиш да ти тича по гъзаи повярвай ми ако му е харесало ще го прави
![]()