- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- как мога да разбера дали приятелката ми е правила секс с др.
здравеите искам да ви попитам дали някакъв медицински тест или нещо такова което да се разбира дали ти е изневерила приателката благодаря предварително
Ако е получила бонус някоя и друга венерическа зараза, може.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кви са тия фантастикиПървоначално написано от rtrgdfgdf
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Доколкото знам,няма такива тестове
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако става вапрос за секс дали е преспала с др ти сам тря разбереш чувала съм че ако едно момиче е дълго време с едно момче на момичето вагината ии е по точен размер на момчето с което тя е спала мн пъти ии ако спи с др ии неговият пенис е по голям след това като го направите ще се разбере незнам дали е вярно но така съм чувала :D
Ами все пак вагината е мускул и да- ако дълго време правиш секс само с едно момче, то тя "се нагажда" към размера му. Но няма как да се разбере дали е спала и с други, от един път нищо няма да и стане (не, че съм банална, ама това не е сапун...)Първоначално написано от AndjelinaAa
А щом си стигнал до там да подлгаш приятелката си на такова съмнение или поговорете, или приключете връзката още сега. Колко време ще изкараш в чудене къде е била и кой ли е бил с нея?!![]()
Без любов от днес нататък ще живея.
Независима от телефон и случай.
Няма да умирам аз от поглед само -
но и всъщност няма вече да живея.
В коментарите по-горе виждам едни фантастични неща ... Ако имаш съмнения провери и това е > Питай ама според мене по-скоро ще каже НЕ дари и да е ДА !
Ако те обича, ще ти каже истината, най-малко, защото можеш да разбереш от другаде и да те загуби.
Saatana! Vittu! Perkele!
освен сама да ти признае или да го дочуеш от някъде ... няма др вариянт ...
Като я питаш![]()
И я помолиш да бъде откровенна![]()
еми сам можеш да разбереш като видиш отдолу или като правите секс ако прокърви начи е била детствена а ако не начии .. сам си прави изводите![]()
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!