- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не съм .. влюбена
и едва ли скоро ще съм .. сигурно от 1 година не съм харесвала никой камоли пък нещо по - сериозно .. просто забравих какво е любов .. : |
/просто исках да си споделя какво ми е вие както искайте се отнасяйте /
и твоя ред ше дойде майна![]()
If I played you like a toy?
Скоро няма да свършат момчетата така, че спокойно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1
Спечелени: - Ipod touch 8gb
Следваща цел: - Мacbook Pro 1500pts
Points now: - 946
Който иска да ми пише за покана за сайта.
Спокойно
П.С.Но..найстина е кофти...да гледаш как другите се прегръщат,целуват...а ти да стоиш отстрани..знам какво е,но спокойно
![]()
И нашия момен ше дойде..ше се търпи какво друго може да се направи
![]()
![]()
Това е наистина неприятно.
Но теэи неща стават от самосебе си,според мен.Съвсем неочаквано![]()
Тъпо,тъпо,тъпо.Нищо не мога да кажа,което да ти реши проблема.Аэ ти желая скоро неочакваното нещо да се случи.![]()
О,и едно предложение имам,което энам,че на думи е лесно,но от теб эависи дали ще го направиш или не.Недей да се вглъбяваш в таэи мисъл.Отдай вниманието си на други эанимания,эа да може като те тресне да си е както трябва.![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Не е нужно да си влюбена....
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Споко..И на това ще му дойде времето..
А и както са казали:
- "Всичко се случва,когато най-малко ги очакваш"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не се безпокой,не си единствена!Вече година и половина и аз забравих какво е някой да те обича!
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
И аз съм така,но не ми липсва нищо като емоции.Чувствам се пълноценна и без гадже до себе си,а от липса на мъжко внимание не страдам![]()
Проблемът си е в теб. Или си апатична и не забелязваш интересът на момчетата около теб, или летвата е твърде нависоко.Първоначално написано от TheVoice
Т'ва за любовта пък е толкова разтегливо понятие и абсолютно неуместно използвано в случая. Когато се смееш на нечии тъпи шеги, а той ти пуска ръце, не значи, че това е любов. Да ме прощаваш!
ами като не търсиш,не намираш...шанса да си дойде от самосебе си е ужасно нисък!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
а,да и после като си с някой ти се ще да си волна птичка и да нямаш отговорност към никой освен към самия себе си....![]()
А запознала ли си се с нови хора? Като продължаваш да излизаш с едни и същи хора и с никой друг, така ще е!
Не ти трябва ... колкото носи радост ... до един момент после болката е още по голяма .. сигурно заради това мислене още не съм се влюбвал... не ми и трябва имам си достатъчно други грижи![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
и аз съм тъйПървоначално написано от scanadal
![]()
и кво? и аз не съм влюбен и ми е супер готино
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
за кво ти е да се влюбваш в някой коч който ще те прецака ии после ще се чувстваш два пъти по-тъпо от сега..
не ти трябва туй животно..![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от FantaMen
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Любов много ... не бързай ... не се трови още щом не ти е на кеффима време
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
прощавам те, Вер...КЕПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.